Bilecik’te 6 katlı bir apartmanın teras katına çıkarak intihar teşebbüsünde bulunan şahıs, itfaiye ve polis ekiplerine yukarıdan tuğla ve taş atarken, sigara içip elindeki bıçakla kendisini doğradı.

Olay bugün saat 16.30’da Bilecik merkez Gazipaşa Mahallesi Dedeoğlu Caddesi üzerinde gerçekleşti. İsmi B.D. olduğu öğrenilen erkek bir şahıs ailevi sorunları olduğu iddiası ile 6 katlı inşaat halindeki bir apartmanın teras katına çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu.

Olay yerine İtfaiye, ambulans ve çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, cadde şerit çekilerek trafiğe kapatıldı. İtfaiye ekiplerinin aşağıda branda açması sırasında intihar teşebbüsünde bulunan B.D. çıktığı yerden aşağıya tuğla ve taş atmaya başladı. İtfaiye ekipleri atılan taşlardan kaçarak binanın altına sığındı. Geniş güvenlik önlemleri çerçevesinde intihardan vazgeçirilmek istenen şahıs elindeki bıçakla kendisini doğradı. Diğer yandan şahsın sigara içtiği ve aşağıya doğru bazı hakaretlerde bulunduğu gözlendi.

Yaklaşık 1 saatlik ikna çabaları sonrası intihardan vazgeçirilen B.D. polis aracına bindirilerek bölgeden uzaklaştırıldı.

Editör: TE Bilişim