Bilecik'te Erhan Bayrakçı'ya 'Bayrakçı Kuruyemiş' adlı işyeri önünde duran cam dolabın içerisinden işyeri açılmadan önce 2 günde 3 adet poğaça alan kimliği belirsiz kişi, 'Hakkınızı helal edin. Param yoktu, kapağı açık bıraktığınız için teşekkür ederim. Parasını bırakıyorum' şeklinde not ve yanına da 4 lira para bıraktı.



İstiklal Mahallesi Tevfikbey Caddesi'nde kuru yemişçi dükkanı işleten Erhan Bayrakçı, dün sabah işyerinin önünde duran içerisine simit ve poğaçaların konulduğu cam dolapta 4 lira para ile bir kağıda yazılmış notla karşılaştı. 'Kusura bakmayın. 2 gündür toplam 3 poğaça aldım, hakkınızı helal edin. Param yoktu, kapağı açık bıraktığınız için teşekkür ederim. Parasını bırakıyorum' şeklinde yazılı notu okuyan Bayrakçı, çok duygulandı.



Erhan Bayrakçı, işyerinin önündeki cam dolabın sürekli olarak dışarıda durduğunu, işyeri açılmadan sabah erken saatlerde buraya bir fırıncı tarafından simit ve poğaça bırakıldığını belirtti.

Kendisinin de işyerini açtığında bu simit ve poğaçaları müşterilerine sattığını söyleyen Bayrakçı, "Kim olduğunu bilemediğimiz bir kişi buradan sabah erken saatlerde 3 poğaça almış.

Daha sonra da yazdığı bir notla birlikte fazlasıyla parası bırakmış. B bizi çok duygulandırdı" dedi.

Editör: TE Bilişim