1 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesinde grup çalışmaları hummalı ve iddialı şekilde devam ediyor.

Mevcut yönetimle hareket eden inşaat grubuna karşı oluşturulan ve 4 ile 12. gruptaki İnşaatçıların ortak hareket ettiği grup verdikleri yemekli toplantıda adeta gövde gösterisi yaptılar.

Konak Kafe Restoran’da gerçekleşen yemekli toplantıya yoğun katılımın olduğu gözlenirken,1 Nisan’da yapılacak olan TSO seçimlerinde 4 nolu meslek Meclis üyesi grubu üyeleri Öztürk İnşaat İnşaat Müteahhiti Ercan Öztürk, Üstün İnşaat sahibi İnşaat Mühendisi Bahattin Üstün, Ağdağ Yapı İnşaat Müteahhidi Abdülselam Ağdağ ile 12 nolu meslek grubu meclis üyeleri Aykaç Mimarlık sahibi Mimar Ufuk Aykaç,  Hidma Yapı sahibi İnşaat Müteahiti Hanifi Çelik’in birlikte hareket edeceği öğrenildi.

Mevcut yönetime karşı güçlü ve iddialı olan gruplar adına konuşma yapan Öztürk İnşaat Müteahhidi Ercan Öztürk, dürüstlük ve güven vurgusu yaptığı konuşmasında, kanunlarda yazılı hizmetler ve mevzuatlar çerçevesinde Oda çalışmalarını yürüteceklerini söyledi.

Öztürk; “1 Nisan 2018 Pazar günü Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinde alacağımız neticenin ülkemize ve şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu yolda hizmet için tüm gruplardan aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Grubumuz olarak sizlerden alacağımız destek ile hizmet etmek için bu yola çıktık.

Amacımız; Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı olan tüm üyelerin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki faaliyetleri kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlere uygun olarak gelişmesini sağlamakla beraber odamız üyelerinin birbirleriyle ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak, mesleki disiplin, ahlak ve dayanışmayı kurumaktır.

Ayrıca; Kanunda yazılı hizmetler ve mevzuatlarda odamızın görevlerini tüzel kişiliğe sahip kamu kurumu niteliğinde yürütmektir” görüşlerine yer verdi.

4 No’lu meslek grubu Meclis üyesi adayları

Asil: Bahattin Üstün-Üstün İnşaat (İnşaat Mühendisi), Abdülselam Ağdağ-Ağdağ Yapı (İnşaat Müteahhiti) Yedek: Mehmet Alkan-Alkan İnşaat (İnşaat Müteahhiti), Rıza Özgür Maden-Sembol Oto (İnşaat Müteahhiti), Bahattin Baran-Serkan İnşaat (İnşaat Teknikeri), İsmail Ercan Buzcu-ZC Mühendislik (Elektrik Yüksek Mühendisi).

12 No’lu meslek grubu Meclis üyesi adayları

Asil: Ufuk Aykaç-Aykaç Mimarlık (Mimar), Hanifi Çelik-Hidma Yapı (İnşaat Müteahhiti) Yedek: Murat Demirtaş-Murat Cam (İnşaat Müteahhiti), Alper Uysal-Uysal Mühendislik (İnşaat Mühendisi),Tarık Yıldırım-Eren Yapı (İnşaat Müteahhiti).”

Birçok önemli ve güçlü ismin yeraldığı 4. ve 12. listenin karşısında mevcut yönetimin desteklediği listenin çok fazla bir şansı olmadığı iddia edilirken, bu listenin seçimlere çok iyi bir şekilde hazırlandığı söyleniyor. Rakiplerine karşı büyük bir atak yapması beklenen güçlü listenin seçimlerden de büyük bir başarı ile çıkması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim