Hasan Güner
İnhisar’da tekvando kuşak imtihanı gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamı Hakan Keskin, İlçe Belediye Başkanı Ayhan Ödübek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım da etkinliğe katılarak sporcuları yalnız bırakmadı.
Devlet erkanının katılımlarından dolayı onur duyduklarını ifade eden Tekvando Antrenörü Ayşegül Korun, 13 Şubat’ta düzenlenecek olan uluslararası tekvando müsabakalarına katılacaklarını ve İlçe Kaymakamı Keskin ile Belediye Başkanı Ödübek’in kendilerine eşlik edeceğini söyledi.
İlçe Halk Eğitim Merkezi bünyesinde çalışan Antrenör Ayşegül Korun, yaptığı açıklamada şu bilgileri aktardı:
“Uluslararası müsabakalar, 13 Şubat’ta Antalya Belek’te yapılacak. İnhisar ilçemizden 33 kişilik araç kaldırılacak.
Ben kendim Avrupa şampiyonuyum. Yaklaşık 45 tane öğrencim var. Bir tane de yetişmiş sporcum var, ismi Merve Gökçe Ayaz. Sporcum, uluslararası müsabakalarda birinci olursa, dünya şampiyonasına gitme hakkı kazanacak.
Biz bunu Kaymakama izah ederken, Kaymakam Bey bize dedi ki, öyleyse madem biz de destek olalım, hem İnhisar’dan otobüs kaldıralım hem de bizler katılalım, Merve’nin maçında yanında olalım. Kendileri de gelecekler, şeref verecekler inşallah bizlere. Çok başarılı sporcularımız var. Allah nasip ederse, biz İnhisar’ı bu çocuklarla dünyaya duyurmak istiyoruz. Hedeflerimiz çok büyük. Haziran ayında da minikler Türkiye şampiyonası var. Allah nasip ederse, minik kardeşlerimizi yetiştirmeye çalışıyoruz o maça.
Bir de İnhisar’da bize kulüp açacaklar Allah nasip ederse, Belediye Başkanımız söz verdi. Güzel şeylere imza atacağız inşallah. Ben gönülden isteyerek geldim İnhisar’a, iyi ki de gelmişim. Çok yetenekli çocuklarımız varmış, onları görmüş olduk.”

Editör: TE Bilişim