Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnançyıldız 22 Eylül Pazartesi günü Bilecik’e gelecek. İnançyıldız, Bilecik CHP İl Gençlik Kolları’nın da katılımıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirecek. İlk olarak CHP ilçe örgütleriyle yapılacak kahvaltıyla başlayacak olan program; Bozüyük Güneşspor Kulübü, Metristepe Şehitliği ve Şeyh Edebali Türbesi ziyaretleriyle devam edecek. İnançyıldız son olarak, saat: 18.00’de CHP Merkez İlçe bürosu önünde yapılacak örgüt toplantısına katılacak.

İnançyıldız ziyaretle ilgili yaptığı yazılı açıklamada; “Bilecik bizim ve genel merkezimizin ciddi derecede önem verdiği bir il. Şu an tüm Türkiye'de ziyaretlerimiz devam ediyor. Oldukça yoğun bir programımız var. 22 Eylül Pazar günü de yıllardır birlikte yol yürüdüğümüz genç bir arkadaşımız, gençlik kollarımızın seçilmiş ilk bayan il başkanı olan il gençlik kolları başkanımızı ve gençlik kolları yöneticilerimizi, ilçe örgütlerimizi ziyaret edeceğiz. Bizim için ayrı bir önemi olan Gençlik kollarımıza desteğini her zaman hissettiğimiz İl Başkanımız Sn.Çağatay Karaahmet'i ziyaret edeceğiz. Bu dinamikliğe, örgütteki canlılığa, hareketliliğe ve örgütün değişen gülen yüzüne destek olmaya geliyoruz." ifadelerine yer verdi.

CHP İl Gençlik Kolları’ndan büyük iddia: “2014 Bilecik bizim”

CHP İl gençlik kolları Başkanı Didem Gültekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ise, "Gençlik kolları Genel Başkanımızın ve Merkez yönetim Kurulu üyelerimizin bu yoğun programlarında zaman ayırarak ilimizi, örgütümüzü ziyaret edecek olmaları bizleri onurlandırmıştır. Tüm Türkiye genelinde gençlik kollarımıza hareketlilik getiren, 15 Nisan sabahı sokaklara yansıyan bu güç, bu rüzgar yerelde iktidarı gençlerin kuracağını ortaya koymuştur. Gençlik kollarına dinamiklik getiren, örgütlülük kazandıran genel başkanımız ve merkez yönetimimizi ilimizde ağırlamaktan onur ve gurur duyacağız. sabah saatlerinde başlayacak olan yoğun programımız son olarak saat:18.00'da merkez ilçe binamız önünde genç arkadaşlarımızın katılımı ile gerçekleştireceğimiz örgüt toplantısı ile sona erecek. Bu nedenle tüm genç arkadaşlarımızı Gençlik kolları Genel Başkanımızla buluşmaya davet ediyoruz. 2014 Bilecik Bizim." açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilişim