Gökay Şimşek

Cumhuriyet Halk Partisi ile İYİ Parti arasında geçtiğimiz günler imzalanan yerel seçime ilişkin protokol sonrasında partiler arasında ilk birliktelik gerçekleşti.

CHP’li ve İYİ Partililerden oluşan heyetler İYİ Parti il binasında bir araya gelirken, Mart yerel seçimlerinde izleyecekleri yol haritalarını belirlediler. Seçim kampanyasının nasıl yürütüleceği, stratejiler, koordinasyon merkezi oluşturulması konuları toplantının ana gündemini oluştururken, her iki partiden de koordinasyonu sağlayacak ekipler belirlendi.

CHP Bilecik Belediye Başkanı adayı Semih Şahin ise ittifak sürecinde göstermiş olduğu özveriden dolayı İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Gürses’e ve parti teşkilatına teşekkürünü yineledi. Bunun yanı sıra Aday Şahin, “Bu imzaları protokol kâğıdına değil, gönüllerimize attık. Bugünkü CHP-İYİ Parti güç birliği 31 Mart günü büyük Bilecik ailesini oluşturacaktır.”ifadelerine yer verirken, oluşturulan ittifakın sadece seçim süreci boyunca değil belediyeyi aldıktan sonrada aynı şekilde devam edeceğini söyledi.

Editör: TE Bilişim