Geçtiğimiz gün gerçekleşen Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimleri sonrası muhtar olarak Birliğe seçilen Taşçılar Köyü Muhtarı Mehmet Çakır, ilk toplantıda kendi köyüne yardım çıkarttırdı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne seçilen Muhtar Mehmet Çakır’ın kendisinin ve köylünün imkanları ile köye yaptırılması planlanan kantarı temin edildiği fakat eksikleri bulunduğu için İl Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliği’nden kantar için demir ve çimento yardımı istediği öğrenildi. Vali Yardımcısı başkanlığında gerçekleşen ilk toplantıda Taşçılar Köyü muhtarının talebinin kabul gördüğü öğrenilirken, İl Özel İdaresi teknik ekibin buraya ne kadar demir ve çimento gideceğine ilişkin tespit yapıldıktan sonra yardımın gerçekleşeceği öğrenilirken, yapılacak yardımın ne kadar tutacağı henüz bilinmiyor. İlk toplantıda Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne seçilen Taşçılar Köyü muhtarının kendi köyüne yardım çıkarması çevre köylüler tarafından yadırgandı.

Diğer yandan yapılacak kantar ve yardımın bazı İl Genel Meclis üyeleri tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Editör: TE Bilişim