Gamze Elmas

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, YÖREX Fuar’ında Bilecik’in stantını ziyaret etti.

Türkiye’nin ilk ve en büyük yerli malı tanıtım organizasyonu olan “yöresel ürünler fuarı” YÖREX’in açılışını gerçekleştiren Rifat Hisarcıklıoğlu, Bilecik stantını gezerek fotoğraf çektirdi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun tarafından karşılanan ve aralarındaki samimiyetin gözlerden kaçmadığı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Çömlek Ustası Salim Yaşar’ın yanına giderek çömlek yapımını yakından izledi.

Salim Yaşar’ın topraktan yaptığı Osmanlı Turası’nı imzalayan Hisarcıklıoğlu, “ilk defa çamura imza atıyorum” diyerek espride de bulundu.

Daha sonra Kızıldamlar Köyü’nden getirilen meşhur kestane kabağı ile de fotoğraf çektiren Hisarcıklıoğlu, Bilecik stantından ayrıldı.

Ziyaret ile ilgi görüşlerini açıklayanTicaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun, ‘bu sene stantımız daha büyük, daha güzel ve heyecanlıyız. Başkanımız sağolsunstantımızı ziyaret etti. Emeği geçen herkese katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Çömlek ustası Salim Yaşar’ın sergilediği toprak yapımı ile ilgili şovlar ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. Birbirinden farklı lezzetlerin ziyaretçilere sunulduğu YÖREX Fuarı’nda Bilecik standına ilginin büyük olduğu da görüldü.

Editör: TE Bilişim