Gamze Elmas

İlimizin ulusala açılan kapısı YARIN, FOX TV'de ‘İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat’ programında yer aldı.

Yarın Gazetesi, yaptığı haberler ile Bilecik’in yanı sıra ülke gündeminde de ses getiriyor. DHA Bilecik İl Temsilciliği olarak ilimizin haberlerini ulusala taşıyan gazeteniz YARIN,  yaptığı haberlerle ülke basınında da ses getirmeye başladı.

İlin en çok okunan ve gündemi belirleyen gazetesi YARIN’ın bugünkü sayısı, FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu izlenme rekorları kıran sabah haberleri programı Çalar Saat’te yer aldı.

Gazetemizin Pazartesi günkü sayısının manşetinde yer alan 'Bu nasıl demokrasi?' haberimiz, programın ‘Yerel Medyanın Sesi’ bölümünde Türkiye gündemiyle buluştu. Programın sevilen sunucusu İsmail Küçükkaya, haberimizi “AK Parti 10 kişiyi il başkanlığı için Ankara'da görücüye çıkarıyor, sonra da 31 Ocak’ta seçim yapıyoruz diyor” sözleriyle izleyicileriyle paylaşırken, haberi, önceki günlerde Ak Parti’nin Yozgat il başkanlık seçimlerinde yaşanan ve Genel Başkan yardımcıları Kadir Bozdağ ile Süleyman Soylu'nun salonu terk etmesine neden olan olaylarla bağdaştırdı.

Küçükkaya, Bilecik’ten çok sayıda izleyicisinin Bilecik’e ait yerel bir gazeteye programında yer vermesi ile ilgi olarak memnun kaldıklarını belirten tweetler attığını gazetemizin tanıtımını yaparken belirtti.

Siz değerli okuyucularımızın desteği ile ilimizin gerçek sesi, haberin kalbi olarak gazetecilik yapmaya devam edeceğiz.

Editör: TE Bilişim