Bilecik’te önde gelen Sivil Toplum Kuruluşları, hemşeri ve kültür dernekleri  Başkanları, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya’yı  ziyaret etti.

Ziyarettte 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya’ya İdlib şehitleri için başsağlığı ve gaziler için şifalar dilendi.

Dernek Başkanları, Tuğgeneral Yalçınkaya’ya, millet olarak her daim Türk ordusunun, askerinin ve  güvenlik güçlerinin yanında olduklarını ilettiler.

2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya’ya gerçekleştirilen ziyarete, Erzurumlular Derneği, Sinoplular Derneği, Karadenizliler Derneği, Pazarcıklılar Derneği, Gölpazarlılar Derneği, Abhaz Derneği, Sarmaşıklılar Derneği, Kurtköylüler Derneği, Kızıldamlar Kültür Derneği, Yeniköy Girişimci Kadınlar Derneği, Kapaklılılar Derneği, Edebali Derneği Başkanları ve temsilcileri katılım sağladı.

Ziyaret sonrasında Dernek Başkanları, Tugay Komutanı Recep  Yalçınkaya’ya ilgi ve nezaketinden dolayı teşekkür ederek “Allah Türk askerimizi korusun ve her daim muzaffer eylesin” dedi.

Editör: TE Bilişim