Cafer Elmas


         Meclis Taksi programında Şeker’in konuğu olan Tekel’den emekli İsmail Gülek, MHP’den Belediye Başkanlığı için aday adayı olan SMMMO Başkanı Hüseyin Şensoy’a hem oy vereceğini, hem de seçimlerde çalışacağının sözünü verdi.

MHP Milletvekili Bahattin Şeker’in sürücülüğünü yaptığı Meclis Taksi geçtiğimiz günlerde TRT Haber ekranlarında yayınlanmıştı.

Şeker, taksiye aldığı hemşerileri ile birbirinden keyifli sohbetler yaparken bir müşterisi olan Tekel’den emekli İsmail Gülek ‘Hüseyin de size dahil oluyor  mu’ diyerek Bahattin Şeker’e soru yöneltmiş, ardından da ‘Hüseyin, çok dürüst, namazında niyazında, iyi çocukturolurinşallah’ demişti.

Bu durumu Milletvekili Şeker, inkar edememiş ve ‘inşallah’ demişti.

 İsmail Gülek amcanın istediği oldu ve MHP Hüseyin Şensoy’a adaylık teklifi götürdü ardından da Şensoy da ilimizdeki bir takım kanaat önderleri ve dostları ile görüşmesinin ardından adaylığı kabul etti.

Gazetemizi ziyaret eden MHP heyeti işyerimizin kapısının önünde Tekel’den emekli İsmail Gülek’e rastladılar. MHP Milletvekili Bahattin Şeker, MHP Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Şensoy’un da bulunduğu MHP heyeti ile İsmail Gülek hatıra fotoğrafı çektirdi. İsmail Gülek, Belediye Başkanlığı’nın yakışacağına inandığı Hüseyin Şensoy’a hem oy vereceğini, hem de seçimlerde çalışacağının sözünü verdi.

 

Editör: TE Bilişim