CHP Milletvekili adayları Yaşar Tüzün ve Çağatay Karahmet, 7 Haziran seçimleri için çalışmaları ara vermeden sürdürüyor. Söğüt, Osmaneli, Vezirhan, Bayırköy ilçe ve köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaşan CHP adayları, Bilecik'te birinci parti olacakları umudunun pekiştiğini belirttiler.

CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Yaşar Tüzün, CHP'nin iktidar yürüyüşüne Bilecik halkının da destek vereceğine ve birinci parti çıkacağına inandıklarını belirtti.

Yıllarca tamamlanamayan projeleri tek tek hatırlatarak Bilecik’in sorunlarının dağ gibi büyüdüğünü vurgulayan Tüzün, AKP’li siyasetçilerin ve hükümetin Bilecik halkını oyaladığını söyledi.

Tüzün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun taahhütnamesini de dağıtarak CHP iktidarında emekli maaşlarının en az 1500 TL olacağını ve dini bayramlarda ikramiye verileceğini sosyal yardımların daha da arttırılacağını anlattı. Asgari ücretin arttırılacağını, memurun işçinin esnafın köylünün daha iyi şartlarda yaşayacağını, mazotun 1.5 TL olacağını, tarımda çalışanların sosyal güvenlik primlerinin 30 yaşına kadar Devlet tarafından destekleneceğini, esnaf ve KOBİ’lere ödedikleri yıllık vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullandırılacağını, aile sigortası ödemelerinin her ay 720 TL olarak doğrudan kadının banka hesabına yatırılacağını belirten Tüzün, kaynak sorunu olmadığını vurguladı.

Tüzün, “İktidar, bu güzel ülkeyi yangın yerine çevirdi. Bu kritik dönemde, hepimize sorumluluk düşüyor. Ülkeyi uçurumun kenarından çekip çıkarmak, çocuklarımız, torunlarımız için bu sorumlulukları yerine getirmemiz gerekiyor” dedi.

Editör: TE Bilişim