Korkmaz Kesik

MHP’li İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu, ilçe yollarının içler acısı durumunu meclis gündemine taşıdı. Varolu, ilçe yollarının yamalarının dahi yapılmadığını söylerken yolu kullanan vatandaşlarının isyanını dile getirdi.

İl Özel İdaresi tarafından yaklaşık 2 buçuk milyon liraya mal olan asfalt plenti çalışmalara başladı ama bazı köylere ve ilçelere hala yararı dokunmadı. 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi görkemli bir şekilde açılışı yapılan sıcak asfalt plenti vatandaşın beklentisini karşılayamadı.

Yolların durumu perişan

İl Genel Meclisi Ağustos ayı görüşmeleri dün başladı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından söz alan MHP’li İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu, Bilecik merkezinin ilçelere bağlantısını sağlayan yolların yama çalışmalarının yapılmadığını belirterek yolu kullanan vatandaşların bozuk yollardan gitmek zorunda kaldığını söyledi. Varolu, çalışmaların sadece merkezdeki bazı köylerde yapıldığını söyleyerek, “Yollarda yama çalışmaları aksamaktadır. Her taraf delik deşik durumda bulunuyor. Siz burada sıcak asfalt yapıyorsunuz. Bütün ekipleri buraya aldınız. İlçelerin durumu perişan. Burada sıcak asfalt yaparken, ilçelere delik deşik yollardan gitmek zorunda kalıyoruz. İlçeler için bu ekipleri çoğaltıp hizmet götürmemiz gerekir.” dedi.

Yıldırım: “Yamalama çalışmaları devam ediyor”

Meclis Üyesi Varolu’na, çalışmalar hakkında bilgi veren İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, sıcak asfalt çalışmaların programda olan ilçelerde devam ettiğini söylerken yamalama çalışmalarının da sürdüğünü kaydetti. Yıldırım, “Sıcak asfalt çalışmaları merkezde, Osmaeli’de, Pazaryeri’nde ve programda olan her yerde devam ediyor. Yamalama çalışmaları da bir yandan devam ediyor.” ifadelerini kullandı.  

Editör: TE Bilişim