İsimsiz olarak kendisine geldiği iddia edilen tehdit mektubu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk sorularımıza cevap vermekten kaçındı.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen AK Parti İlçe ve Belde  Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı öncesinde kendisine geldiği ve tehdit içirdiği iddia edilen mektubun içeriğine ilişkin “Size gelen bir mektup iddiası var. Bununla ilgili bir açıklama yapar mısınız?” sorumuzu yanıtlamaktan kaçınan İlçe Başkanı Nail Öztürk’ün kaçamak cevapları gözlerden kaçmadı.

Mektubun içeriğine ve kimden geldiğine ilişkin ısrar ettiğimiz AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, “Daha sonra konuşuruz, şu anda açıklama yapmayacağım. Ne güzel kalabalık var burada. Adaylarımızı açıklayacağız” demekle yetindi.

Diğer yandan İlçe ve Belde adayları arasında Vezirhan Belediye Başkanı Aday Adayı Mehmet Duymuş ve Osmaneli İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Münür Şahin’in olmamasına ilişkin; “Mevcut iki Belediye Başkanı adayı açıklanmadı. Münür Şahin ile Mehmet Duymuş. Başarılı oldukları iddia ediliyor. Özellikle şu anda Osmaneli’nde Münür Şahin’e destek olmak amacıyla 500-600 kişinin Belediye binası önünde toplandığı bilgisi var.” Sorumuza da kaçamak yanıt veren Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, “Bilgim yok.Ben Merkez İlçe Başkanıyım” dedi.

Editör: TE Bilişim