İlimize yeni atanan İl Sağlık Müdürü Dr. Atıf Deniz gazetemize ziyaret gerçekleştirdi.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Özgür ile Bilecik hakkında görüş alışverişinde bulunan Müdür Deniz,24 yıllık hekim olduğunu ve 14 yılda sağlık kurumları bünyesinde çeşitli görevde bulunduğunu belirtti.

İlimize Yeni İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr.Atıf Deniz’e gazetemiz sahibi Mehmet Özgür, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni görevinde başarılar diledi.

Dr. Atıf Deniz Kimdir?

1965 Ardahan Posof doğumlu olan Müdür Deniz İlköğrenimini memleketinde, orta ve lise eğitimini Kocaeli/Gebze ilçesinde tamamladı. Daha sonra İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesinde Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği bölümüne başladı. Makine Mühendisliği Eğitimini yarıda keserek, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. Daha sonra İstanbul Beykent Üniversitesi Hastane Yöneticiliği ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisansını tamamlamıştır. 24 yıllık hekim tecrübesinin 14 yılını Başhekim yardımcılığı, Başhekimlik, Tıbbi Hizmetler Başkanlığı, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak devam etmiştir. 17/07/2017 tarihinde Bilecik İl Sağlık Müdürü ve Halk Sağlığı Müdürü olarak göreve başlamıştır. Orta derece de İngilizce bilmektedir. Evli ve 4 Çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilişim