İl Genel Meclisi üyeleri ortak bir metne imza atarak Suriye’nin İdlib bölgesinden şehit düşen Mehmetçiklerimiz için basın açıklaması yaptı.

AK Parti Grup Başkanvekili Mesut Çetin, CHP Grup Başkanvekili Hüseyin Elmas ve İYİ Parti Başkanvekili Mehmet Yılmaz imzalı ortak metni İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz okudu.

Yapılan açıklamada; “Mübarek Regaip Kandili gecesinde bu şanlı vatanı savunmak için göreve giden Mehmetçiğimiz İdlib’de şehit düştü. Başta şehitlerimizin aileleri olmak üzere yüce Türk Milletinin başı sağ olsun. Gazilerimize acil şifalar dileriz. Dualarımız, ülkemizi terör belasından korumak ve milletimize bir zeval gelmesini engellemek için canları pahasına Suriye’de görev yapan askerlerimiz ile birlikte. Rabbim bir daha böyle acı veren olayları ülkemize yaşatmasın. Askerimizi ve ordumuzu bu haklı mücadelede muzaffer eylesin.

Bu alçakça saldırı ile bu cennet vatanımızın sınırlarını bekamızı tehdit eden hain oyunlara seyirci kalınamaz. Devletimiz ve milletimizin bütün fertleri ile birlik ve beraberlik içinde şehit olan askerlerimizin kanı yerde bırakılmayacaktır. Ezelden beridir hür yaşamış bu yüce Türk Milleti son ferdine kadar canıyla, kanıyla ve bütün varlığıyla yaşadığımız, vatanımız dediğimiz topraklara sahip çıkılacaktır.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim