İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantılarının 3’üncü birleşimi gerçekleştirilirken, gündeme alınan tek madde görüşülerek karara bağlandı.

İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler toplantı başlamadan evvel yaptığı konuşmada Pazaryeri İlçesi’nin düşman işgalinden kurtuluşuna ilişkin konuşma gerçekleştirdi

Başkan Sertler konuya ilişkin;

“Bugün 5 Eylül Pazaryeri İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ıncı yıldönümü. Bu vesile ile tekrara o dönemde ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi,rahmetle,saygıyla anıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün talebi görüşüldü

İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantılarının 3’üncü birleşimi Oğuz Sertler Başkanlığında İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilirken, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün ilimiz merkez Koyunköy Köyü Göbetler mevkiinde bulunan tapunun İl Özel İdaresi adına kısmi veya tam olarak cüzi bir bedel ile satın alınarak kamulaştırılması talebi oy birliği ile kabul edildi.

Diğer yandan İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantılarının 4’üncü birleşiminin yarın saat 11.00’de aynı yerde yapılacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim