Gülümbe rampasında, iki TIR ile bir otomobilin karıştığı trafik kazasında otomobil sürücüsü feci şekilde can verdi.

Osmaneli istikametine gitmekte olan 66 LG 935 plakalı TIR’ın dorsesini yağışlı havanın etkisiyle kaydıran Uzeyir Atasoy karşı istikametten gelmekte olan Gökhan Uçman kontrolündeki 08 K 0693 plakalı aracı TIR’I sollayan 11 EN 325 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisi ile iki TIR’ın arasında kalan otomobil sürücüsü Feyzi Bağlan(70)hayatını kaybederken, olay yerine Jandarma, Polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Meydana gelen kaza sebebiyle trafik akışı uzun süre kontrollü olarak sağlanırken, araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Feyzi Bağlan AFAD ekiplerinin müdahalesi sonrası araçtan çıkartıldı.

Tır şoförleri konuştu

Diğer yandan kazaya karışan TIR Şoförü Gökhan Uçman, “Taksideki arkadaş solamaya geçti. Sollamaya geçtikten sonra yukarıdan gelen TIR’ı kaydırdı. Direk ona vurdu. Vurduktan sonra taksiyi benim altıma soktu. Ondan sonra taksideki arkadaş vefat etti.”dedi.

Diğer TIR şoförü Üzeyir Atasoy ise, “ Ben aşağıya iniyordum boş araba ile. Taksi TIR’ı solamaya çıktı. O sırada benim arabam kaymaya başladı.Dorse kaydı.Dorse kayınca da taksiye vurdu.Takside diğer TIR’a vurdu.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim