Bilecikspor ile Osmanelispor maçlarında son iki senedir yaşanan tatsız olayların tekrardan yaşanmaması için her iki takımında yöneticileri bir araya geldi.

Osmaneli İlçesi İçmeler Tesislerinde kahvaltı organizasyonunda bir araya gelen yöneticiler, spora ve sporcuya yakışmayacak hareketlerden kaçınılması adına yaptıkları görüşmeden oldukça verim aldılar.

Bilecik Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in de katıldığı görüşmeler sonrası açıklama yapan Bilecikspor Başkanı Harun Dilek söyle konuştu:

“Son iki senedir Bilecikspor -Osmanelispor maçlarında yaşanan talihsiz olayların tekrardan yaşanmaması için Osmanelispor yönetimi ile istişare ederek taraftar gruplarımızı ve yönetimlerimizi kahvaltı organizasyonumuzda biraraya getirdik. Çok güzel ve yararlı bir etkinlik oldu. Hepimiz bu memleketin çocuklarıyız. Bu tarz olaylar kimseye yakışmayacağı gibi sporun kültürü ile bağdaşmamaktadır. Allahın izni ile bu tür olaylara artık izin vermiyeceğiz.Bu organizasyona ev sahipliği yapan Osmanelispor yönetimine , organizasyona bizzat katılarak destek veren İl Emniyet Müdürümüz Ertuğrul Namal beye, her iki takımın taraftar gruplarına ve bu organizasyonun baş mimarlarından Osmanelispor Futbol Şube Sorumlusu Fikret Atapay kardeşime teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilişim