Bilecik İnsan kaynakları Platformu (İK11) Bozüyük’te, Eczacıbaşı Grubu İnovasyon Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftarda bir araya geldi.

 

Eczacıbaşı Grup Artema Fabrika Direktörü Oktay Pehlevan ve Eczacıbaşı Grup İnsan Kaynakları Direktörü Zeynep Yıldız Ünal’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına, İŞKUR İl Müdürü Ayhan Tozan, SGK İl Müdürü Celalettin Ateş, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. İsa İpçioğlu, İşkur İl Müdür Yardımcısı Cemal Yiğit, Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği Başkanı ve Milli Eğitim Ar-Ge Projeler Koordinatörü Celali Yılmaz, Lotus Yaşam Atölyesi Yöneticisi Yaşam Koçu Meryem Özen İncik, Bilecik ili genelinde kurulu sanayi kuruluşlarının İnsan Kaynakları Yöneticileri ve Çalışanları ile mali müşavirler, işletme sahipleri ve diğer davetliler katıldı.

       

Bilecik’te İnsan Kaynakları Meslek Grubu çalışanlarını tek çatı altında toplamak ve mesleki birliktelik için yola çıkan Platform Başkanlığına 2016 yılında Silkar Madencilik İnsan Kaynakları Yetkilisi Halil Altınay geldi. İş hayatı ile ilgili olarak kamu ve özel sektör arasında köprü vazifesi görevini yerine getiren İK 11 Platformu başarılı çalışmaları ile göz dolduruyor.   

 

Kurulduğu 2014 yılından bu yana hemen her ay organizasyon gerçekleştiren İK 11 Platformu; Üniversiteler ve Meslek Liselerinde eğitim, konferans, seminerler düzenleyerek sosyal sorumluluk süreçlerine katkı sağlıyor.

 

İftar programında katılımcılara hitap eden İK 11 Platform Başkanı Halil Altınay, Salı günü gerçekleşen terör saldırısı nedeniyle üzüntülerini dile getirerek, “terör, can kayıpları ve acının hakim olduğu mutsuz insanlar coğrafyasında yaşadığımızı, bu coğrafyadaki mutlu insanların sayısını arttırmak için elimizde olabilecek tek değer sevgi, sevgiyi de bu tarz etkinlikler ve birliktelik ile arttırabiliriz” diyerek platformlarının da en güzel birliktelik örneklerinden biri olduğunu söyleyerek, her geçen gün büyümeye devam ettiklerini vurguladı. Misafirperverliği nedeniyle Eczacıbaşı Grubu yetkilileri, çalışanları ve tüm katılımcılara teşekkür eden İK 11 Platformu Başkanı faaliyetlerinin süreceğini belirtti.  

 

Sanayi kuruluşlarının temsilcilerinin de katıldığı, sıcak diyalogların olduğu iftar yemeğinde, istihdam sorunları, nitelikli işgücü yetiştirme ve eğitim hizmetlerine yönelik projeler hakkında görüşler dile getirilerek, birlik ve beraberlik mesajları verildi.    

Editör: TE Bilişim