Bilecik Belediyesi Osmanlı Hamamı işletmecisinin 860 bin TL’ye hamamı devredeceği iddiaları gündeme geldi.

Bilecik Belediyesi tarafından Hamsu Vadisi girişinde yapılan Osmanlı Hamamı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Mayıs 2018’de 10 yıllığına aylık 4 bin 500 TL’ye Adapazarı’ndan bir işletmeciye ihale edilmişti. Aradan geçen süre zarfından birçok ziyaretçi tarafından çeşitli eleştirilere neden olan Osmanlı Hamamı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi işletmecisinin sosyal medya hesabından hamamı 860 bin TL’ye devredeceği yazdığı iddia edildi.

İddiaya göre; hamamı işletmekte olan vatandaş sosyal medya hesabından “İşletmekte olduğum Bilecik Hamamını devredicem. Hamam kadınlar erkekler ayrı çifte hamam Belediye Hamamı ve devir hakkı bende. Bilecik’te tek hamam ve 9.5 sene daha kullanımı bende. Devir bedeli olarak 860 bin istiyorum. Pazarlık sünnet.

Erkeklerde 3 keseci 1 meydancı kadınlarda 2 keseci 1 meydancı var.

Sauna buhar odaları, keselik bölümleri, özel masaj odaları. Dinlenme ve soyunma alanı var. İrtibat 0532 290 5858”paylaşımında bulundu.

Bu durum karşısında Belediyenin ne gibi bir önlem alacağı ve ihale şartnamesine devir hakkının konulup konulmadığı ve hiç bir masraf yapmadan hazır hamamın ihalesini alan işletmecinin böyle yüksek rakama devretmek istemesi ise manidar bulundu.

Editör: TE Bilişim