Aralarında Yaşar Tüzün'ün de bulunduğu CHP'li 17 Milletvekili, Muharrem İnce'nin kuracağı partiye geçecekleri yönündeki iddiayı yaptıkları ortak yazılı açıklamayla yalanladı.

Kulislerde dolaşan 'Kılıçdaroğlu'nu istifa korkusu sardı' başlığıyla yer alan bazı haberlere ilişkin CHP’li 17 Milletvekilinin yapmış olduğu ortak açıklamada,"CHP'nin ve Millet İttifakı'nın aziz milletimiz nezdindeki güçlü karşılığını hazmedemeyenler yoğun bir saldırıya başlamış, alçak bir itibar suikastına girişmişlerdir. CHP’nin ve Millet İttifakı'nın son dönemde aziz milletimiz nezdindeki güçlü karşılığını hazmedemeyenler partimize yönelik yoğun bir saldırıya başlamış, alçak bir itibar suikastına girişmişlerdir" ifadelerine yer verildi.

"MESNETSİZ HABERİ KINAYARAK, TEKZİP EDİYORUZ"

Yapılan ortak açıklamanın devamında ise;"İftiralarla dolu mesnetsiz haberi kınayarak, tekzip ediyoruz. Haberin aslının olmadığını, yarınki sayısında açıklamasını, bize oy veren milyonlarca seçmen adına talep ediyoruz. CHP’nin onurlu bir üyesi olarak görev almak, aziz milletimize bu yolla hizmet etmek bizim için her şeyden önce şereflerin en yücesidir. CHP'nin ve Millet İttifakı'nın iktidarı için CHP'deki mücadelemizi her zamankinden daha çok azimle ve daha güçlü bir şekilde sürdürmekte kararlıyız. CHP ile milletimiz arasındaki her geçen gün büyüyerek daha da güçlenen gönül bağını ve güven ilişkisini bu tür haberlerle zedelemek mümkün olmayacaktır.

Açıklamada bulunan Milletvekilleri şöyle oldu:Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Antalya Milletvekilleri Aydın Özer ve Rafet Zeybek, Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Bursa Milletvekilleri Yüksel Özkan ve Erkan Aydın, Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Giresun Milletvekili Necati Tığlı, İzmir Milletvekili Mahir Polat, İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Uşak Milletvekili Özkan Yalım'ın imzası yer aldı.

Editör: TE Bilişim