Daha önce Yeniden Refah Partisi Genel  Merkez Kurucular Kurulu üyeliği ve Bölge Koordinatörlüğü yapmış olan İbrahim Meral,  Yeniden Refah Partisi’nin 1. Olağan Genel Kongresi’nde Merkez Karar Yönetim Kurulu’na(MKYK) seçildi.

Yeniden Refah Partisi'nin 1. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Arena Spor Salonu'nda, 81 ilden delegelerin katılımıyla gerçekleşti. Oldukça geniş katılımlı ve coşkusu yüksek olan Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Büyük Kongresi’ndegeçerli oyların tamamınıalarak  partinin Genel Başkanlığına Dr. Fatih Erbakan seçilirken, "burada gelecek var" sloganıyla düzenlenen Yeniden Refah Partisi 1'inci Olağan Büyük Kongresi'nde yaptığı konuşmada, mazlumlara, gariplere, ezilenlere umut; Türkiye, İslam alemi ve adil bir düzen isteyen tüm insanlar için alternatif olmak istediklerini söyledi.

Diğer yandan partinin Merkez Karar Yönetim Kurulu da belirlenirken ilimizin aktif siyasetinde uzun yıllarca çalışmaları olan İbrahim Meral, Türk siyasetinde farklı bir alternatif yaratan Yeniden Refah Partisi’nin en üst yönetim organlarından birisi olan Merkez Karar Yönetim Kurulu’nda görev aldı.

Editör: TE Bilişim