Önümüzdeki 30 Mart seçimi çok önem arz etmektedir. Bu seçim; Türk milletinin birlik ve kardeşliğinin, ülkemizin geleceğinin, devletin ülkesi ve milletiyle bekasının, Türk kimliğinin var oluş mücadelesinin, vatanımızın bütünlüğünün ve nihayet ve bin yıllık kardeşliğimizin üzerine oynanan sinsi oyunların bozulması için alınacak önlemlerin oylanacağı bir seçim olacaktır. Bu sebeple hem cesuruz, bilinçliyiz ve hem de özgüven içerisinde hareket etmekteyiz.

Vereceğiniz oyla Cumhuriyet'e sahip çıkın. Vereceğiniz oyla Türk kimliğine sahip çıkın. Vereceğiniz oyla bayrağımıza, vatanımıza, Bilecik’e, çocuklarımızın geleceğine, cebinizden çıkan haksız her kuruşa sahip çıkın.


OYLARINI BÖLME, OYUNA GELME!

Bugün; ülkemizin, şehrimizin ve köylümüzün, Büyük Türk Milletinin yüzünü kara çıkarmayacak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kararlı, güvenilir, dürüst, çalmayacak, yetimin hakkını yemeyecek, milletimizi kamplara bölmeyecek, Mevlana ve Yunus gibi hoşgörülü, Hacı Bektaş gibi kucaklayıcı, Ahmet Yesevi gibi gönül kapıları herkese açık, sizin içinizden, sizin gibi düşünen, halk için, HAKK’ın rızasını uman kadrolarına ihtiyacı vardır. Bu kadroların adresi Hüseyin ŞENSOY ve ekibidir. Bu itibarla, tüm değerli halkımızı, vatan sevdalısı herkesi, siyasi görüş ve düşüncesi ne olursa olsun, geçmişteki tercihi ne olursa olsun, HÜSEYİN ŞENSOY’lu Milliyetçi Hareket kadrolarına destek vermeye ve Bilecik’te bir tarih yazmaya çağırıyoruz.


BİZLER TARİHİ BİR ÇAĞRI OLARAK DİYORUZ Kİ; OYUNA GELME, OYLARINI BÖLME,

BİZLER DİYORUZ Kİ; VER OY’UNU, BOZ OYUN’U

BİZLER DİYORUZ Kİ; 1 OY İLE ÜLKENİN VE BİLECİK’İN KADERİNİ DEĞİŞTRİMEK SENİN ELİNDE...


BİZİM FARKIMIZ;

“BAKAN EVLATLARI” İÇİN DEĞİL, “VATAN EVLATLARI” İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Geçmişte olduğu gibi, bu gün de memleketimizin her köşesindeki vatanperver, memleket aşığı vatan sevdalılarının; Milliyetçi Hareket Partisi’nin, fedakâr, cefakar, kararlı, dinamik ve ülkesini, devletini, milletini, bayrağını, ezanını, bütün milli ve manevi mukaddeslerini birer emanet olarak gören kadrolarını sabırsızlıkla beklediklerini görüyor ve bunu bizzat müşahede ediyoruz. Hedefimiz millete efendilik etmek değil, milletimize hizmetkar olmaktır, Makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunun bilincindeyiz. Bu kubbede hoş bir sada bırakmanın ötesinde bir beklentimiz bu güne kadar olmadı ve bundan sonra da olmayacaktır.

Çünkü bizim DERDİMİZ HALKIMIZ’A “HİZMET” HEDEFİMİZ RIZA-I HAKK’TIR.

KARARI ANKETLER DEĞİL, HALKIMIZ VERECEKTİR

Milliyetçi Hareket Partisi ve Hüseyin ŞENSOY olarak bizler kamuoyunda yayınlanan veya dillendirilen “SANAL ANKETLERE” değil, halkımızın 30 Mart’ta yapacağı tercihe inanıyor ve halkımızın sağduyulu davranarak; birlik ruhuyla hareket edeceklerine ve “BU DEFA ŞENSOY” diyeceklerine can-ı gönülden itimat ediyor ve kendilerine güveniyoruz.

Basınımızın ilgisine, kamuoyumuzun bilgisine saygıyla sunarım.


HÜSEYİN ŞENSOY

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Editör: TE Bilişim