CHP Belediye Başkan adayı Dr. Sungur Turan Bilecikli ve üniversiteli gençlerle buluştuğu gecede, gençlerin Türkiye’nin geleceği için en önemli umut olduğunu söyledi ve siyasette söz sahibi olmaları gerektiğini vurguladı.

Yerel seçimler yaklaşırken çalışmalarını hızlandıran CHP Belediye Başkan Adayı Sungur Turan bu kez de gençlerle buluştu. Bilecikli ve Üniversite öğrencisi gençlerin en çok rağbet gösterdiği kafelerde gençlerle buluşan Turan çeşitli fikir alışverişinde bulundu.

Gençlere projelerini anlatan Turan, Bilecik’in gençlerin yaşayabileceği bir şehir haline getireceğini söyledi. Öğrenci sorunlarının geçmişten günümüze kadar devam ettiğini söyleyen Turan geliştirdikleri gençlik projeleriyle bu sorunları en aza indirmeyi planladıklarını anlattı.


Üniversite öğrencilerinin en çok sorun yaşadığı barınma, ulaşım, burs sorunları üzerinde projeler ürettiklerini ve belediye başkanlığını aldıkları durumunda bunları hızla hayata geçireceğini belirtti. Ayrıca Bilecik’in kültür-sanat alanında geri kalmasına dikkat çeken Turan, tiyatro ve sanatsal gelişmeleri destekleyeceklerini söyledi. Bununla birlikte yılın belirli zamanlarında gençlik festivalleri düzenleneceğini ve milli bayramların görkemli bir şekilde kutlanacağı müjdesini de verdi.

Turan, empati kültürünü geliştirerek gençleri ve gençlik sorunları üzerinde daha çok duracaklarını, kuracakları gençlik konseyi ile sorunların sürekli dinlenip kalıcı çözümlerle gençliği daha çok özgürleştirecek adımlar atılacağını kaydetti.

Dr. Sungur Turan Bilecikli ve üniversiteli gençlerle buluşurken gençlerin geleceğin Türkiye’si için en önemli   umut olduğunu ve gençlerin siyasette söz sahibi olması gerektiğini söyledi.

Neşeli sohbetlerle gençlerin sorularını yanıtlayan Turan’ın bu davranışıyla gençlerden güzel tepkiler aldığı da görüldü.


Editör: TE Bilişim