Muhtarlık yerel yönetimlerin en sıcak ve halka en yakın birimleridir. Muhtarlık mahallenin gönül birliği yapabildiği, tek yürek olduğu en fazla yerleşim birimlerinin gönüllü temsil makamıdır.

Doğup büyüdüğüm, 42 yıldır ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim, kaldırımlarından yürüdüğüm, sokaklarında huzur bulduğum hüzünlü ve neşeli günlerini tattığım mahalleme hizmet etmek arzusuyla doluyum.

Bu arzum şevk ve heyecan  seviyesine ulaşmış, beni mahallemi nasıl daha ileri götürebilirim sorusuyla baş başa bırakmış kafamda birçok projenin ortaya çıkmasına neden olmuştur.

Mahalleme olan sevdam, bilgi birikimim tecrübelerimle sizlere ve sizlerin teveccühlerinize layık bir muhtar olacağıma inanıyorum. Beni bu göreve layık görür ve oylarınızı verirseniz bu sorumluluğun altında canla , başla çalışarak sportif kültürel etkinlikler, eğitim faliyetleri bakımından daha ileri seviyelere taşıyacağım.

Hat safa da  olan sıkıntıların ilgililere duyurmak, problemlerin çözüm noktasında, Cumhuriyet mahalleme yardımcı olmak, sizlerin şahsıma talepleri doğrultusunda aday olmaya karar verdim.

Cumhuriyet mahallemizin muhtar adayınız olarak mahallemin sorunları biliyor, desteklerinizi ve oylarınızı bekliyorum. Sizlerin sesi olmak için, şeffaf bir yönetim anlayışı içinde, doğup büyüdüğüm mahalleme “HİZMET İÇİN ADAYIM”

Sevgi saygı ve selamlarımı sunuyorum.

 

                                                                                              CUMHURİYET MAHALLESİ

                                                                                                     MUHTAR ADAYI

                                                                                                       ENGİN BEYCE

Editör: TE Bilişim