Cafer Elmas

Hıdırellez Bahar Şenliği çerçevesinde 5 önemli tesisin açıldığı Bayırköy beldesi hafta sonu karnaval alanına döndü.

Bayırköy Atatürk Meydanı'nda Kütahya Evliya Çelebi Mehteran Takımı'nın  gösterisi ile başlayan  şenlik şifalı pilav ikramı ile devam etti. Burada kısa bir konuşma  yapan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, çok özel bir gün yaşadıklarını ve yapımı tamamlanan 5 tesisin açılışını yapacaklarını belirterek, Bayırköy'de 2'inci dönemi olduğunu ve ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirtti.


Başkan Yaman, Belediye Meclis üyeleri ve Belediye çalışanları ile gece gündüz demeden Bayırköy halkıyla hizmet etmeye devam ettiklerini söyleyerek, Bayırköy’de güzel hizmetlerin yapıldığını, bunlardan yeni yapılan Sosyal Tesis ve Olimpik Yüzme Havuzu, Halı Saha, Çocuk Parkı ile Sağlık Ocağı’nın hizmete girdiğini, Spor Salonu’nda da temel atma töreninin yapılacağını belirterek herkesi toplu açılış törenine davet etti.

Pilav kazanının başına geçen Belediye Başkanı Mustafa Yaman, ilk pilavı kendisi doldurdu. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile birlikte vatandaşlara  pilav dağıtılmasının ardından İl Müftüsü Necati Akkuş dua okudu.




        Buradaki etkinliğin ardından tesislerin toplu açılış töreni gerçekleştirildi. Yapımı tamamlanan havuzlu sosyal tesiste ilimizin yerel sanatçısı Hilal Coşkun konseri ile Bayırköylüler buluştu.

Ardından protokolün 5 tesisin açılışını yaptığı  kurdele kesiminin ardından  sanatçı Orhan Hakalmaz türküleri ile Bayırköylüleri coşturdu. Adeta karnaval havasında geçen hıdırellez etkinliği ve toplu açılış töreni Bayırköylülere güzel bir hafta sonu yaşattı.

 




 




Editör: TE Bilişim