Türk Kadınlar Birliği İl Başkanı Ayla Ercan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ilimizde Genel Başkan Sema Kendirci Uğurman’ın da aralarında bulunduğu 81 şubenin katılımıyla gerçekleşen kutlamalar dolayısıyla genel merkezden teşekkür aldıklarını söylerken, ilimizde 3 gün boyunca gerçekleşen etkinlikte kendilerini yalnız bırakmayan Bilecik halkına teşekkürlerini sundu.

“Arkadaşlarımız da bu işe 4 elle sarıldılar”

Türk Kadınlar Birliği Şubesi’nde biraraya gelen dernek yöneticileri adına açıklamalarda bulunan Başkan Ercan, “16 senedir bu kutlamalar illerde yapılıyor ama bizim ilimizde yapılan bu kutlama bütün Türk Kadınları Birliği şubeleri tarafından çok beğenildi. Arkadaşlarımız da bu işe 4 elle sarıldılar. Herkes hiç aksatmadan görevini yerine getirdi.

Güzel bir etkinlik oldu. Bizde bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan öncelikli olarak Bilecik halkına ve Belediye’ye, Emniyete, Porland ve Bien Seramik Fabrikalarına, Erşan Et’e ve esnaflarına ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Genel Başkan Sema Kendirci Uğurman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Bilecik’te gerçekleşen etkinlikte gösterilen başarılı çalışmalar dolayısıyla Bilecik Şubesi’ne bir kutlama mesajı gönderdi.

“Hepimize örnek teşkil eden çalışmalarınızdan gurur duydum”

Başkan Kendirci, Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesi’ne gönderdiği kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 7-8 Mart tarihleri arasında ilinizde gerçekleştirdiğiniz kutlama etkinliklerinde gösterdiğiniz başarı için, sizi, yönetim kurulunuzu ve üye arkadaşlarımın hepsini gönülden kutluyorum.

Kararlılığın, disiplinin ve sorumluluğun güzel örneğini, siz aydın ve cesur kadınların önderliğinde sergileyen ve bir ekip çalışmasının nasıl olması konusunda hepimize örnek teşkil eden çalışmalarınızdan gurur duydum.

Özellikle, gönüllü hizmet verdiğiniz bölgenizde itibarınızı, saygınlığınızı ve farklılığınızı ortaya çıkaran birlik ve dayanışma örneklerini görmüş olmanın ve bunu şahsınız ve ekibinizin başarmış olmasının da her türlü övgünün üstünde olduğunu bilmelisiniz.

Türk Kadınlar Birliği’nin saygınlığına katkılarınız nedeni ile Merkez Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

Editör: TE Bilişim