Bilecikspor’un gözdesi ve kentte faaliyet yürüten 33 kulüp arasında tek kadın yönetici olma ünvanına sahip Bilecikspor Sosyal İşler ve Proje Yöneticisi Canan Saral, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Türk kadınının yönetici vasfının en iyi örneklerinden birisi olan Bilecikspor Sosyal İşler ve Proje Yöneticisi Canan Saral, spor camiasında kadın olmanın gururunu yaşadığını belirterek, kadın kimliğinin sporda, sanatta, siyasette, toplumun her alanda aktif rol alması gerektiğinin altını çizdi.

Bilecikspor’a yaptığı katkılar ile isminden sıkça söz ettiren Canan Saral, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile yayınladığı mesajında, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun. Daha emin ve daha doğru olarak yürüyeceğimiz bir yol vardır; büyük Türk kadınını çalışmamıza ortak kılmaktır. (Mustafa Kemal Atatürk) bu sözü düstur edinen Kulüp Başkanımız Sayın Aydın Avcı’ya teşekkür ediyorum. Her erkeğin yanında başarılı bir kadın vardır, eğer bir kulüp, bir şirket devlet yönetimi başarılı olmak istiyorsa karar mekanizmaları içinde mutlaka kadın olmalıdır” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim