Cafer Elmas
AK Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz Parti'nin Bilecik Belediye Başkanı adayının temayül yoklaması ile belli olacağını söyledi. Hiçbir şeyin net olmadığını ve her an herşeyin olabileceğini belirten Poyraz,
Genel Merkezce görevlendirilen kişiler tarafından Bilecik'te yapılacak teşkilat ve Milletvekilinin görüşü alınıp temayül yoklaması sonucu adaylarının  belirleneceğini belirtti.
Temayül yoklamasında mevcut aday adaylarında sıkıntılı bir durum görülmesi durumunda Genel Merkez tarafından başka bir adayın gösterilebileceğini belirten Poyraz hiç bir şeyin garanti ve belli olmadığını her türlü değişikliğin yaşanabileceğini ve seçimleri kazanabilecekleri en iyi adayı çıkaracaklarını söyledi.
Türkiye'de olduğu gibi Bilecik'te de en güçlü ve iddialı partinin AK Parti olduğunu belirten Poyraz, aday adayı sayısının çokluğunun da bunun göstergesi olduğunu vurguladı. Herkese kapılarının açık olduğunu daha önce başka partide yer almış veya hiçbir partide yer almamış siyaset yapmayı düşünenlerin AK Parti çatısı altında yeralmaya hakkı olduğunu belirten Poyraz, AK Parti'nin bu yüzden her geçen gün büyüdüğünü ifade etti.
Aday adaylığı başvurularının 1 Kasım tarihi ile son bulduğunu 15 veya 16 Kasım tarihlerinde temayül yoklamasının yapılacağını kamuoyu yoklamalarının yanı sıra telefonlar ile kamuoyunun görüşlerinin alınacağını çıkan sonucun parti teşkilatı ile Milletvekilinin görüşünün alınması sonucu kiminle seçim kazanılabileceğini ve kiminle Bilecik halkına en iyi hizmet verebileceğine karar kılınacağını belirtti. Poyraz, Hiçbir şeyin net olmadığını heran her şeyin değişebileceğini temayül yoklamasında başvuran aday adaylarında sıkıntı hissedilmesi durumunda bu adayların haricinde Genel Merkez tarafından başka bir ismin ön plana çıkması durumunda o kişinin de değerlendirilebileceğini belirtti.

Editör: TE Bilişim