Belediye Başkanı Semih Şahin, eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Mehmet Seven’in sosyal medya hesabından müteahhitlerden rüşvet alındığına dair iddialarına yönelik yapmış olduğu paylaşımla ilgili açtı ağzını yumdu gözünü ve “hepsini ispata davet ediyorum, edemezlerse de hepsi şerefsizdir” dedi.

Bilecik Arena programında gündeme dair birçok soruya yanıtlar veren Belediye Başkanı Semih Şahin, eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Mehmet Seven’in, “İstanbul ekibi Selçuk Erdağ’ın başında olduğu ekip kimlerden oluşuyor. Bu ekip kime bağlı? Çok pis kokular geliyor, onlar kimlerle buluşuyor, iddialar çok kötü Bilecik içinde çok yaygın iddialar var. Bilecik’e gelen yatırımların ihalesini alan müteahhitlerden, kurum müdürlerinden ve Bilecik’te inşaat yapan müteahhitlerden rüşvet istendiği ve alındığı söyleniyor bu iddialar doğru mu? Hocam sende mi yolsuzluğa bulaştın. Değer mi bizim CHP’li Başkanlara ne oluyor, partimize oy kaybettiriyorsunuz bunların hepsini görevden alacaksın partiden atacaksın” paylaşımlarına cevap verdi.

Başkan Şahin, iddialara yönelik verip veriştirirken, “kim iddia ediyorsa ispata davet ediyorum, buyursun gelsin, Savcılığa ben götüreceğim. Basıncılık adına bir şey söyleyeceğim, sosyal medyada yazdığının hiç bir önemi yoktur. Siz bunu alıp basın yoluyla neşrederseniz siz bunu kanıtlayamazsanız suçlu olursunuz. İstanbul ekibinden olan bir kişi var bizde Oda Rafet hoca, Rafet hoca hakkında bir şey duydunuz mu, Selçuk bey Mehmet Seven’in Belediye Başkanı olduğu dönemde Bilecik’in en başarılı öğrencisi olduğu için Avrupa’ya yolladığı kişidir. Rauf Kösemen var o da hepimizden çok Bilecikli, mesela adam yazmış kurumlardan rüşvet diye, kurum niye rüşvet versin boşa yazıyor kurum rüşvet verir mi, bana bir tane ispatlasın ben giderim zaten Cumhuriyet Başsavcılığına, bunlar boş laf ben kişiye bakarım Milletvekillerinin, Belediye Başkanlarının bu işe başlamadan bakarım kasalarında kaç tapu vardı diye, şimdi kaç tane var 6 yıllık Belediyeciyim Semih Şahin diye girsinler baksınlar kaç tane var. Bir de vatandaşların ve birinci derece akrabalarının kaç tapusu var diye baksınlar, bu işler lafla olmaz ben sonuca bakarım, boş lafla kimse bana gelmesin hepsini ispata davet ediyorum, edemezlerse de hepsi şerefsizdir. Kamu yararına olmayan bir tek kişi gelsin, Cumhuriyet Savcılığı’na ben götüreceğim” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim