Henba Dekor, işletme sahibi Semra Ser ve Belediye Meclis üyelerinin kurdele kesmesiyle İsmetpaşa Mahallesi İbrahimbey Caddesi’nde faaliyete geçti.

Misafirlerine dükkanı gezdirip bilgi veren Semra Ser, “5 Yıldır Adapazarı Karasu'da çalıştığım sektörü Bilecik'e taşımak için bu yola çıktım. Üreticiden direkt tüketiciye ulaşacağız. Maalesef ilimizdeki binaların birçoğu sanki resmi daire görüntüsünde. Binalara estetik katacak dekoratif malzemelerle daha bir görüntü sağlayacağız. Kadının inşaat sektöründe olması kulaklara tuhaf geliyor tabi ama benim bundan hiç şüphem yoktu. İnşaat sektörüne de kadın eli değmeli, her zaman yapacağım dedim. İşimi iyi bir şekilde yaptığıma inanıyorum, mallarımı hem kaliteli hem de daha uygun fiyatlara satıyorum, her şeyin üstesinden geleceğime inanıyorum. İçimden hiç ‘acaba’ demedim, hep iyi olacağını düşündüm, burayı açmak da bugüne nasip oldu, Bilecik için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

"Bir işin içinde kadın varsa başarı kaçınılmazdır"

Diğer yandan Belediye Meclisi üyesi Nurten Bilecikligil ise, “bir işin içinde kadın varsa başarı kaçınılmazdır, kadının olduğu yerde umut olur, bereket olur, neşe olur, sevgi olur bunun arkasından da güzellik gelir. Kadın mutlu olursa mutlu da eder” diyerek işletme sahibi Semra Ser’i tebrik etti.

Editör: TE Bilişim