Önümüzdeki dönem ilimizde büyük bir yatırım yapması beklenen Açı Koleji tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tanıtım programında konuşma gerçekleştiren okul kurucusu Zafer Bozkurt, eğitimin önemine dikkat çektiği açıklamalarında, Açı Koleji’nin Bilecik’e yeni bir soluk getireceğini söyledi. Bozkurt, öğrencilerin, eğitim ve sosyal aktivitelerinin yanı sıra öğretmenlerin verimliklerine dikkat çekerken, yetiştirdikleri her bir öğrencinin üniversiteye yabancı dil bilerek gideceğinin garantisini verdi.

Açı Koleji Genel Müdürü Hakan Yılmaz ise okulun vizyon ve misyonuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Genel Müdür Yılmaz, Açı Koleji’nin kuruluş sürecine ilişkin verdiği bilgilerde, geniş açılı bir Ar-Ge çalışması yapıldığını ve dünyadaki tüm ülkelerin eğitim sistemlerinin bu noktada titizlikle incelendiğini söyledi.

Yoğun katılımlı geçen toplantıda Genel Müdür Hakan Yılmaz, velilerden gelen soruları da yanıtladı. Önümüzde dönem için kentte yapılacak olan çalışmalara ilişkin bilgiler sunan Genel Müdür Yılmaz, Bilecik’teki eğitim kalitesini en üst seviyeye çıkartmak hedefi gözettiklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim