Cafer Elmas

CHP Milletvekili aday adayı Av.Çağatay Karaahmet ile adı AK Parti Milletvekilliği için geçen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın yeğeni Garanti Bankası Müdürü Hüsnü Bayrakçı’nın kol kola görüntüleri objektiflerimize böyle takıldı.

Önceki gün işadamı ve sanayici Erdal Erşan ve Selçuk Erşan'ın babaları Ömer Erşan'ın cenaze töreninde biraraya gelen ve mezarlığa kol kola girerek yürüyen ikilinin ne konuştuğu bilinmez ama samimiyetleri gözlerden kaçmadı. Geçtiğimiz günlerde gazetemizde pişti olan Belediye Başkanı Selim Yağcı ile CHP Milletvekili aday adayı Av. Çağatay Karaahmet’in arasındaki diyalog görenleri şaşırtmıştı. Başkan Yağcı, Karaahmet’e mandalina uzatmış ve siyasette görülmesi gereken davranışlar çerçevesinde Karaahmet’te Milletvekilliği adaylığını düşünen Selim Yağcı’ya “Belli mi olur, inşallah beraber kol kola Ankara’ya gideriz” esprisinde bulunmuştu. Bu görüntü objektiflerimize yansımış ve gazetemizde haber olmuştu.

Yaşanan bu diyaloğun ardından önceki gün Av. Çağatay Kaarahmet bu sefer yine AK Parti Milletvekilliğine adı geçen Garanti Bankası Müdürü Hüsnü Bayrakçı ile kol kola objektiflerimize takıldı. İkilinin yürürken samimi görüntüsü, Milletvekilliği adaylıklarını mı görüşüyorlar? Çağatay Karaahmet, Hüsnü Bayrakçı’ya da kol kola Ankara’ya gideriz esprisinde mi bulundu, Hayırdır? dedirtti.

Editör: TE Bilişim