Cennet vatanımız Türkiye’miz; milli birliğinin ve hür demokrasisinin en ağır tehdit altında olduğu bir dönemden geçiyor. Caddelerimiz terör örgütünün militanlarına teslim ediliyor. Terör örgütüne teslim olarak İmralı’da Öcalan ile AKP yeni Anayasa’yı yani hepimizin geleceğini müzakere ediyor. Terörle mücadele edilmiyor. Bunun yerine terörle mücadele edenlerle mücadele ediliyor. Bakanlar ve evlatları dolarlarla yatıp, dolarlarla kalkıyor. Manevi değerlerimiz alay konusu yapılıyor. Gençlerimizin gelecekleri çalınıyor. Peki nasıl?


ÜLKEMİZDE YAŞ ARALIĞI OLARAK HER 3 GENÇTEN BİRİ “İŞSİZ”   

Yarınlarımız olan siz gençlerimiz açısından bilmelisiniz ki; ülkede yaş aralığı olarak her 3 gençten birisi işsiz, cari açık 8.5 kat, dış borcumuz 2,4 kat artmış, özel sektör borç batağına girmiş, işsizlik hala yüzde on barajında, ülkede yaş aralığı olarak her 3 gençten birisi işsiz, asgari ücret erimiş, en pahalı interneti kullanıyoruz, yangın mutfakları sarmış durumda, …. Bu olumsuz tabloya eklenecek birçok kalem var…


BİZİM İÇİN GENÇLİK “CUMHURİYET” DEMEKTİR

Sevgili gençler; MHP geçmişten bugüne hep bir, genç parti, gençlik partisi olmuştur. Her zaman ve özellikle  de ülkemizin birliğinin tehdit altında olduğu bu günlerde MHP’nin siz gençlerin desteğine ihtiyacı var.. MHP’ye vereceğiniz destek Türkiye’nin birliğine, demokrasiye ve hukuk devletine verilen destek olacaktır.  30 Mart seçimlerinde sizin sesinizi duyuracağınız bir seçim olacaktır. Türkiye’de yanlış olan her şeyin değişmesinin ilk adımını atabilirsiniz. İstanbul  sokaklarının güvenli, Şırnak dağlarının sessiz, Bilecik gençliğinin olması size bağlı. Bunun için sizlerden beklentimiz; ailenize, çevrenize, arkadaşlarınıza neden MHP’ye oy vermeleri gerektiğini anlatın. Ülkemizin geleceği için MHP’nin önemini hatırlatın. Apartman komşularınızı ziyaret edin. Kapılarını çalın. Medeni bir şekilde ülke sevdanızı, Bilecik sevdanızı anlatın. Hep beraber 30 Mart’a kadar geçecek süreyi bir demokrasi şöleni ve mücadelesine çevirelim. Sandık başına gitmeyenleri demokratik haklarını kullanmaya davet edin.


GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ

 

Devreye koyacağımız projelerimizle gençlerimize yönelik önemli atılımlar yapacağız. Kuracağımız “BİLECİK EVİ” ve  “GENÇLİK MECLİSİ” ile Belediye olarak diyalogta olacak, problemlerini dinleyeceğiz ve çözümler üreteceğiz.  İlimizin en büyük eksiği olarak gördüğümüz “EĞİTİM VAKFI” nı kurmak suretiyle gençlerimize maddi ve manevi destek sağlayacağız.

 


İLK OYUM MHP’YE

BU SEÇİMDE ÜLKE GENELİNDE YAKLAŞIK 2,5 MİLYON GENCİMİZ İLK DEFA DEMOKRATİK HAKKI OLAN “SEÇME HAKKINI” KULLANACAK. BUNLARIN BİR KISMI DA TABİATIYLA İLİMİZDEKİ GENÇLERİMİZDİR. BU GENÇLERİMİZE DE DİYORUZ Kİ;

TEMİZ SİYASET, ŞEFFAF BELEDİYECİLİK VE ONURLU DEVLET İÇİN BU DEFA OY’UM MHP’YE SLOGANINIZ OLSUN, İlk defa oy kullanacak, ülkemizin, Bilecik’in kaderine el koyacak genç kardeşlerimiz; İLK OY’UM MHP’YE, KARARIM “HÜSEYİN ŞENNSOY” de… ÜLKEM İÇİN, BİLECİK İÇİN, GELECEĞİMİZ İÇİN, BİZLER İÇİN ÇOK KIYMETLİ OLAN SEVGİLİ GENÇ KARDEŞİM; UNUTMA! ATATÜRK CUMHURİYETİ GENÇLERE EMANET ETTİ. ÖYLE İSE EMANETİNE SAHİP ÇIK. BU KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR, UNUTMA. ŞEHİTLERİMİZ BU VATANI SANA EMANET ETTİ. AZİZ HATIRALARINI İNCİTME! Bu vesileyle; demokrasi mücadelesinde vakarlı ve dik duruşuyla yerini alacak tüm gençlerimize teşekkür ediyor, sevgilerimi sunuyorum. Değerli basınımızın ilgisine ve kamuoyuna saygıyla sunarım. NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE.

 
HÜSEYİN ŞENSOY
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ
BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Editör: TE Bilişim