Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, önümüzdeki seçimlerde yeniden aday olduğunun sinyalini verirken, Bilecik’te daha yapacağı çok işinin olduğunu vurguladı.

Özellikle çocuklar noktasında hassas söylemlerde bulunan Başkan Şahin, Bilecik Arena programında kendisine sorulan , “hayal ettiğiniz Bilecik’in neresindesiniz?” sorusuna, “yüzde 20’sindeyim” cevabını verdi.

Başkan Şahin, “hayal ettiğim Bilecik’in yüzde 20’sindeyim, 8 yılım daha varsa yüzde 100’ü tamamlamış olacağım yani yaptığım kreşleri çok beğeniyorum bunun toplumsal etkisini de insanlar ağır ağır görecekler. Parklar ve meydanları elimden geldiği kadar artırmaya çalışıyorum, parkın sonraki kısmı yayalaştırma yani şehre meydan kazandırmak, yeşil alan kazandırmak ve çocukları mutlu etmek amaçlarımız” şeklinde konuştu.

Beğeniyorlarsa ‘devam’, beğenmiyorlarsa ‘güle güle’ diyecekler

Bilecik halkı ile pandemi dolayısıyla uzak düştüğünü ve bu noktada sıcak ilişkiler kuramadığını da söyleyen Başkan Şahin, “Pandemi dolayısıyla halka ilişki azaldı, bana, ‘neden esnafları gezmiyorsun?’ diyorlar. Gezmiyorum çünkü korkuyorum, boş bir korku değil, Osmaneli Belediye Başkanı, Pazaryeri Belediye Başkanı, İnhisar Belediye Başkanı hepsi Covid-19 oldu ben işlerimle tanınmayı daha çok seven bir adamım. Benim geldiğimin üçüncü ayında netleşmiş 21 adet projem var, 2024 Şubat ayına kadar ben bu 21 işi yapacağım, halk işlerime bakacak, beğeniyorlarsa ‘devam’ diyecekler, beğenmiyorlarsa ‘güle güle’ diyecekler. Şahsımdan daha çok yaptığım işlerle tanınmayı yeğlerim fena tepkiler almıyoruz, profesyonel sadece bu işi yapan anket çalışması yapan ekibim var, anket sonuçlarına göre iyi gidiyorum yüzdem arttı” dedi.

Editör: TE Bilişim