Üzerinde sadece “hayal et” yazısı olan bilboardlar, kamuoyunun dikkatini çekmiş; yeni bir et firması, vizyona girecek yeni bir film olabileceği gibi farklı yorumları da beraberinde getirmişti.

Hayal et’in sırrı, haftasonu gerçekleştirilecek Ortak Akıl Toplantısı öncesi düzenlenen lansman toplantısında ortaya çıktı.

Hayal et’in, gerçekleştirilecek Ortak Akıl Toplantısında ortaya konulacak olan Bilecik’in gelişimi için gerçekleştirilmesi planlanan hayallere dikkat çekmek amacıyla İK 11 platformu tarafından ortaya atılan bir proje olduğu öğrenildi.

Fikrin sahibi olan İK 11 Başkanı Halil Altınay, herşeyin bir hayalle başladığını belirterek, ilimizin tüm dinamiklerini Bilecik için hayal etmeye davet etti.

 Altınay, “herşey bir hayalle başladı. Belediye Başkanlarımız ile birebir yaptığımız görüşmelerde bu gerçekleştirilecek süreç ile ilgili vizyonları paylaştık. Bizlere dediler ki herşey sivil toplum örgütleriyle olmalı, şehri kucaklamalı. Biz İK11 Platformu olarak yaşadığımız kente değer katmak üzere yola çıktık. Birdik, Belediye Başkanlarımızla on olduk, onduk yapılacak ortak akıl toplantısıyla yüz olacağız, sivil toplum örgütlerinin desteğiyle bin olacağız ve inşallah tüm şehri kucaklayarak iki yüz elli bin olacağız. Şehrimize dair hayallerimizi hep birlikte paylaşacağız. Bunun için hep birlikte hayal et Bilecik diyoruz” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim