Evlenecekleri gün rahatsızlanarak hastaneye yatırılan babaanneleri Sebahat Elmas’ı düğün töreni öncesi ziyarete giden damat ve gelin geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Bedir ve Elmas ailelerinin çocukları olan Kübra ve Uğur’un düğün günü çok sevdikleri babaanneleri olan 82 yaşındaki Sebahat Elmas rahatsızlanarak Bilecik Devlet Hastanesi’ne yatırıldı. Bunun üzerine tüm hazırlıkları yapmış olan genç çift Kübra ve Uğur, Gökkaya Park’ta yapılacak olan düğünlerine saatler kala damatlık ve gelinlik ile hastaneye gelerek babaannelerine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak ellerinden öptüler.

Damat Uğur Elmas, bu mutlu günlerinde babaannelerinin düğüne gelememesinin burukluğunu yaşadığını belirterek, “bugün bizim düğünümüz vardı. Babaannem hasta olduğu için gelemedi. Bu yüzden biz onu ziyarete geldik. İnşallah iyileşir Allah şifalar versin” dedi.

Diğer yandan Gökkaya tesislerindeki görkemli düğüne Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can’da katılım sağlarken, düğün sahipleri Şekernaz ve Nizam Bedir ile Nuran ve Zafer Elmas aileleri misafirleri ile tek tek ilgilendiler.

Editör: TE Bilişim