Bilecik Devlet Hastanesi’nin asansörü bozulunca hasta ve hasta yakınları asansörde kaldı. Asansörde kalan vatandaşların kapıyı yumruklayarak seslerini duyurduğu ve panik yaşadığı hastane teknik servisinin asansörü açması ile asansörde kalan hasta ve hasta yakınlarının dışarı çıkarıldığı öğrenildi.

Bilecik Devlet Hastanesi’nin asansörü bozulunca tekerlekli sandalyeli hastalara vatandaşlar yardımcı oldu. Mağdur hastalar hastanenin üst katına vatandaşların yardımı ile çıkmak zorunda kaldı.

Bilecik Devlet Hastanesi’nde şikayetlerin sonu gelmiyor. Yıllardır Bilecik’in gündemini yoğun bir şekilde meşgul eden hastanede yine asansör bozuldu. 2 gündür asansörün bozuk olduğunu belirten hasta yakınları, yaşlı ve yürüyemeyen hastaları yakınlarının ve hastane personelinin sırtlarında üst kattaki polikliniklere taşımak zorunda kaldıklarını belirttiler.

Hastane yönetimi ise bozulan asansöre ilişkin yaptığı açıklamada, vatandaşların kapasitesinden fazla bindiği için asansörün basın kazanının çatladığı ve bu yüzden arızalandığını, Bursa'dan teknik servisin çağırıldığını ve onarım çalışmalarının hemen tamamlanarak hizmete açılacağını belirtti.

Editör: TE Bilişim