Bu hafta sonu Osmaneli İlçe Stadında karşı karşıya gelecek olan Bilecikspor ve 1308 Osmaneli Belediyespor maçı öncesi açıklama yapan Bilecikspor Başkanı Harun Dilek, dostluk çağrısında bulundu.

    Geçtiğimiz yıl iki kulüp arasında yaşanan gerginliklerin bu yıl yaşanmaması için her iki kulüp camiasına çağrıda bulunan Başkan Dilek, fair play ruhuna yakışmayacak hareketlerden kaçınılması gerektiğini vurgularken, dostça, centilmence, zevkle izlenen bir maç olsun dileklerinde bulundu. Başkan Dilek konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

    “19 Kasım Pazar günü saat 14.00 da Osmaneli Belediyespor’la Osmaneli ilçe stadında maçımız vardır. Bu maçın benim için önemli olan noktası centilmence ve kardeşçe bir maç olmasıdır. Herhangi bir kardeşimizin futbolcu olsun taraftar olsun güvenlik güçlerimiz olsun yönetici olsun kim olursa olsun en ufak burnu bile kanasa benim için galibiyetinde mağlubiyetinde İnan’ın hiç bir değeri yoktur. Sezon başı göreve geldiğimizden bu yana fair play ruhu ile mücadelemizi sürdürüyoruz ve bunda da kararlıyız. Fair Play ruhuna yakışmayacak hareketler yapan arkadaşlarında gerekli idari cezayı görmesi için de elimizden geleni yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın bu iki takım taraftarları içinde geçerlidir. Osmanelispor oyuncuları da taraftarları da bizim kardeşlerimiz, ayni memleketin evlatlarıyız. Şimdiden iki takımada başarılar diliyorum. Dostça, centilmence, zevkle izlenen bir maç olsun dostluk kazansın.”

Editör: TE Bilişim