İl Jandarma Komutanı J.Alb. Hacı Mehmet İnce, Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre 15 Eylül 2018’de emekliye sevkedilirken, Jandarma Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu’nun Bilecik İl Jandarma Komutanlığı’na ataması gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre Jandarma Genel Komutanlığı mensubu 28 general ile 25 albayın çeşitli görevlere ataması gerçekleştirilirken, J.Alb. Hacı Mehmet İnce’nin de aralarında bulunduğu Jandarma’dan 3 General ve 31 Albay emekliye sevkedildi.

“Bu üniformayı şanımla, şerefimle, alnımın akıyla çıkartacağım”

Emekliliğine ilişkin gazetemize açıklamalarda bulunan J.Alb. Hacı Mehmet İnce, 1984 yılından itibaren üniformasını şanı ve şerefi ile taşıdığını belirtirken, bundan sonraki süreçte de her zaman milletin emrinde olacağını belirterek şöyle konuştu:

“Üç ihtimal vardı; ya emekli olacaktık, ya başka ile gitme ya da burada kalma. Bu üç ihtimalimiz bunlardı. Buda öyle uygun görülmüş. Ben 1984 yılından beri milletimin bana emanet ettiği bu üniformayı şanımla, şerefimle, alnımın akıyla 15 Eylül itibariyle çıkartacağım. Makamlar devletin, milletin makamıdır. Biz nöbetçiyiz. Bize şanımızla, şerefimizle İl Jandarma Komutanı olarak emekli olmak nasip oldu. Biz devletimizin ve milletimizin her zaman emrindeyiz.”

İl Jandarma Komutanlığı’na Albay Ağaoğlu atandı

Jandarma Genel Komutanlığı mensubu 28 General ile 25 Albayın çeşitli görevlere atamasına dair kararname Resmi Gazete’de yayımlanırken, Jandarma Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu’nun Bilecik İl Jandarma Komutanlığı’na ataması gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim