“Paralar limandan mı imamdan mı?” haberimiz okunma rekoru kırdı. Gazetemizin yanı sıra yarın11.com internet sitemizde de yayınlanan haberimiz, geride kalan sürede 24 bin 550 okuyucuya ulaşırken, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta yüzlerce kişi tarafından beğenildi.

Habere rekor sayıda yorum yapıldı ve bağımsız IP numaralarından 100’e yakın yorum sitemizde yayınlandı.  İçinde hakaret ve ispatlanmamış iddiaların bulunduğu bir o kadar yorum da editörlerimiz tarafından onaylanmadı. Yapılan yorumların büyük bölümünde, imamı dolandırdığı iddia edilen Fevzi Bubilik sert bir şekilde eleştirilirken, haberimiz sebebiyle gazetemize tebrik mesajları yağdı.

“Şapka düşecek kel görünecek. Millete namus abideliği yapanların gerçek yüzünü ortaya çıkaracağız” dediğimiz haberimiz beklenenden de fazla ilgi gördü.

Bilindiği gibi, müftülükte soruşturma geçiren bir imamdan, “Müfettişleri ben ayarlayacağım” iddiası ile 15 bin tl para ve beyaz eşya isteyen Bozüyük eski Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu’nun fahri danışmanı Fevzi Bubilik, bu paraları ayrıldığı eşi ve kızına göndertmişti. İddialar hakkında yaptığımız araştırmalar sonucunda olayın muhatabı ile yaptığımız görüşmeler ve banka iban numaralarına kadar ulaştığımız detaylı haberimiz, Bilecik kamuoyunda geniş yankı buldu.

Twitter hesabından millete namus abideliği yapan, yolsuzlukların üzerine gittiğini iddia eden ve Vezirhan’daki bir camide kaybolan halıların bekçiliğine soyunan Bubilik’in gerçek amacı ortaya çıkmış oldu.  Halı olayı ile müdahil olduğu Müftülükte, ajanlarının verdiği bilgiler doğrultusunda soruşturma geçiren imamlara baskı kurarak, kendilerine yardımcı olma bahanesi ile sözde danışmanlık ücreti olarak milyarlarca lira para alan Fevzi Bubilik’in gerçek yüzü ortaya çıktı.

Kendi kurduğu yandaş internet sitesine ve Twitter hesabında haberimize ilişkin yaptığı açıklamada, aldığı parayı kabul eden ve parayı danışmanlık ücreti olarak aldığını, paraları eşine ve çocuğuna göndermesini de babalık görevi olarak gördüğünü belirten Fevzi Bubilik, imamı daha da borçlu çıkardı. İmamla 40 bin tl’ye anlaştığını ancak 15 bin tl aldığını ve halen imamın kendisine borçlu olduğunu söyleyen Bubilik, imamın geri kalan parayı ödememek için böyle bir haber yaptırdığını iddia ederken, pişkinliği şaşırtıcı bulundu.

Eşine ve kızına gönderdiği para ve beyaz eşyalardan büzüktaşı İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı İbrahim Yılmam’ın haberi var mı bilinmez ama haberlerini yaptırdığı haber11 internet sitesinin sahibinin haberi olmadığı öğrenildi.

Bu kişinin nasıl bir amaç güttüğünün ortaya çıkmasının ardından, Fevzi Bubilik’in haberlerine artık haber 11 internet sitesinde yer verilmezken, gelen yorumlarda başka iddiaları da beraberinde getirdi. Gizlilik kapsamındaki olaya ilişkin yeni ayrıntıları yayınlamıyoruz. Gerekeni yargının yapması ve bu tür kişilere Bilecik kamuoyu ve vatandaşlarımızın kanmaması dileği ile, şapkayı düşürüp keli gösterdiğimize inanıyoruz. Bu iddialara ve konuya ilişkin, İl Emniyet Müdürlüğü ve Bilecik Adliyesinin haberimizi ihbar alarak harekete geçip geçmediği kamuoyu tarafından merak ediliyor. 

İşte “Paralar limandan mı imamdan mı?” haberimize gelen okuyucu yorumları:

 

Adalet

Bu adam halen atıp tutuyor he Bilecik’te emniyet adliye yok mu arkadaş işinize karışmayalım lütfen gerekeni yapınız adam hem suçlu hem güçlü

DANIŞMANLIK ŞİRKETİNİN ADI NEDİR?

Bu danışman halı kilim vakıf be bazı personel hakkında gelen müfettişler hakkında bilgileri nereden nasıl almış ve malum sitede ve twitterlerinde yazmıştır? Bu müfettişlerde sanırım yakında kendisinden davacı olacaklar. Bu müfettişlerle kimleri̇ görüştürmek için Bilecik müftülüğündeki̇ malum yapılanmalarla kurgular kurmuşlardır. Danışmanlık şirketinin adi nedir. Vergi levhası var midir? Varsa vergilerini̇ zamanında ödemiş midir? Yoksa devletten vergi̇ mi̇ kaçırmıştır? yoksa bu danışmanlık sanal bir danışmanlıktır. parayı aldığı şahısla bir sözleşme imzalamış mıdır? Fatura kesmiş midir? ( Bütün bunlar cevap aranan sadece bazı iddialardır.)

musa

Vay vay vay bu Bubilik beyin boyna haber 11’de müfettiş diye açıklamalarının gereği neymiş belli oldu helal Cafer abi seni destekliyoruz, bu adamların Bilecik'te işi yok gitsinler Kayseri'ye mantı yesinler.

AVUKAT ŞENOL ÖZEL AHMET BERBEROĞLUNUN AVUKATI

İddialar doğru ise yazıktır, ayıptır. Resmi adı ise kamu kurumunu aracı kılarak, işe sokma ya da işi değiştirme vaadiyle dolandırıcılık suçudur ki, cezası 2-7 yıl arasıdır. Hiç kimsenin ahı yerde kalmaz, bizlerin ve sevgili Cafer Elmas’ın ahını alanlar iflah olmaz... Vallahi ben Fevzi’nin cevabını çok merak ediyorum. Haydi, söz hakkı sende Fevzi Efendi... İnşallah doğru çıkmaz hadi meydan, konuş konuşabilirsen...

NEDEN, NEDEN.??????

Danışman kişi̇ diyor ki ve de yasaldır. Dün bu konu ile ilgili̇ arayıp içeriğini̇ öğrenen hem diğer bölge gazetecilere, bürokratlara ve de vatandaşlara bunun izahını açıkça yaptım kendilerinin bana tepkisi sadece zimmet çıkan hırsızların neden memuriyetten atılmaması için uğraş verdiği̇ konusu hususu olup haklı buldum.

Peki̇ neden yaptın bunu? Haklı bulduysan paraları geri̇ iade etmeyi̇ düşünüyor musun?  Yoksa üstüne mi̇ yatacaksın. Başkaları da san para gönderdi̇ mi̇? Mesela Vezirhan’dan ya başkaları da çıkarsa onlara ne yorum yapacaksın eyydanışman dinlemelerden falan bahsetmişsin. Geç onları her şey açık. Allah'ın kiramen katibin melekleri var, onlar yazar. İstersen onları da dava edersin hani! Dinleyenler de yazanlarda senin her iki̇ yakanda olan meleklerdir. Unutma  Allah bir insani rezil etmek isterse insanlar hikâye, boşuna şuna buna saldırma..

KİM BU MEŞHUR ARABULUCU?

Haberde arabulucu deniyor, bu arabulucu kimdir, devlet memuru mudur?  Yoksa haberci midir? Bu arabulucu neyin arasını bulmuştur, neden bulmuştur, Bilecik bu arabulucuyu merak ediyor? Yoksa danışmanlık şirketinin Bilecik temsilcisi midir bu arabulucu başkaları içinde arabuluculuk hayır işini yapmış midir?

VERGİSİNİ ÖDEYEN VATANDAŞ

‘haber 11’ isimli̇ site ne oldu da belli̇ bir dönemden sonra danışmanının haber ve yorumlarını yayınlamaz oldu. Yoksa papaz mı oldular, paralel telefon hattı kapandı mı yoksa. Taş bitti inşaat paydos mu dediler. Seçim bitti saldıracak kimse yok artık, şantaj yapacak kimse kalmadı diye mi bu sessizlik.  Eyy haber 11 sen neyin ve nelerin peşindesin... Senin ne olduğun, kimlerin sana hizmet ettiği̇ ve senin de kime hizmet ettiğin pek yakında... Malum zat iplerden kendisine hakaret edenleri tespit etmişmiş.. Senin haber 11’deki yorumların seni cehennemin en alt dercesine götürmeye yeterde artar bile. haber11'in yorumlarının hepsi̇ kayıtlıdır, seninkiler de. Tövbe et, aldığın paraları iade et yada hakkıyla aldıysan eğer vergilerini̇ öde. Bilecik'e o vergi̇ paralarıyla hizmet gelsin. belki̇ Allah seni̇ affeder. 
Evet, buradan yetkililer de sesleniyor ve di̇yorum ki̇ bu danışman gerçekten danışmansa kazançları tespit edilmeli.

defterdar

Sayın defterdar yetkililerini göreve davet ediyorum bu Bubilik denen kişi kendisinin danışmanlık şirketi olduğunu ve bu iddia edilen paraları danışmanlık ücreti olarak aldığını kabul ediyor bu adamın şirketinin adı nedir resmi midir, vergi ödüyor mudur, fatura kesiyor mudur, lütfen inceleyiniz.

gerçekçi

Bu adam halen hangi yüzle twitterinden yazabiliyor ben profesyonelim danışmanım diyor doğru diyor bayağı profesyonelmiş gördük ama nerde?

BUNLAR SADECE İDDİALAR, KARARI YÜCE ADALET VERECEK

İddialara muhatap, hiç debelenme, attığın iftiraların ve sana bilgi̇ belge taşıyan, suç işleyenlerin hepsi̇ adalet önünde hesap vereceksiniz. Danışmanlık numarasını adalet yutmayacak. Bekle gör Allah daha senin ne ayıplarını ortaya saçacak ilahi̇ adalet... Geceleri̇ uykuların kaçıyormuş sadece senin değil sana paralel telefon hattı kuranlarında uykuları kaçıyormuş. Mesela Vezirhan'daki bazıları eyvah biz ne hata ettik diye söylenir olmuşlar. müftülükteki̇ bazı paralelciler falan. Bu arada haber 11 isimli̇ siteden tik yok. Bekle haber 11 senin yaptığın kanunsuz uygulamaları da yakında kamuoyu görecek. Hali olayında değirmeninize su taşıyan zatlar, paralel telefon hattı ile size bağlananlar, bilgi̇ servis edenler, başka yerlerden aldığını konuşmalar falan. Bunlar hepsi̇ iddialar, iddialar bunlar su yüzüne çıkmalı ve bu ülkede hiç kimse mafya ayağıyla insanlara korku salarak cebini̇ danışman diye doldurmamalı. Allah büyük...

MALİYECİLER

Danışmanlık şirketi varmış( kim neyi danışıyorsa)bu adam fiş fatura falan vermiş mi o müftülükteki şahsa bunu bir inceleyiniz lütfen.

İDDİA

Bu yeni̇ iddialara emniyet ve savcılık acaba bir şey yapacak mi yorumlara gelen iddialarda boş değil bence araştırılmalı hadi̇ Cafer at bu işe de el at.

CAFER KARDEŞ

Cafer kardeş bu adamın ne olduğunu aylar önce çözüş ama bazı siyasiler her nedense çözememiş gerçekten şapkada düşmüş kel de görünmüş sayın buli̇li̇k bey

VAY BE

Vay be ne bomba düşmüş haber ama bu adama prim veren bazi siteler var ya onların rengini̇ çok merak ediyorum koçum cafo

yolcu

Ey müftülük Bilecik yarın gazetesinde ki̇ haberler doğru mu yanlış mi güvenilir ağızdan bir açıklama bekliyoruz

BU ADAMA DA İNANANLAR OLMUŞTU.3 hafta önce yorumlandı

Yazdığı saçma sapan herzeyi̇ biliyormuş edasında yazılardan anlaşılmıyor muydu? Ben bilmem neyim şunu da açıkla bunu da söyle diyen. Osmanlı veya atalarımıza sahip çıkanlarda arkasından muhakkak bir sıkıntı çıkıyor.

Murat

Ey Bubilik insanlara iftira atarsan sonun böyle olur. İftira atıp onurunu zedelediğin kişiler için vicdan azabı duy. Allah’tan af dile. Yoksa ahirette rezilliğin daha büyük olur.

KURTARICI

Fevzi bubilik ‏@fevzibubilik1 ·14 sa. 
@caferelmas1 ama sorun değil yine kurtarırım aklımla ve de ücreti tatbiki var yazik ki sende akılda yok diyor danışman. Kimi nasıl ne karşılığında kurtaracaksınız. maşallah danışmanlık ücretiniz Avrupa standartlarının üstünde. Merak ettiğim konu şu ki anlaşılan bu danışmanlık işinden bayağı para kazanmışsınız. Çok küçük bir esnaf biler kuruş kuruş vergisini öderken siz bu milyarların vergisini ödediniz mi? Ticaret hani bu ya.. ödemediyseniz günah değil mi? Tabi sizin günah tan ne anladığınızda bilmiyorum ama. Ayrıca şu danışmanlık şirketinizin açık adını yazsınızda akil ihtiyacı olanlar, batağa batıp kurtulmak isteyenler size ulaşsa. Şirketinizin danışmanlık şirketinin adi nedir sizin....

misafir

Sayın Cafer Elmas. Yaptığınız çok büyük bir başarı. sizi yürekten kutluyorum. Bu zamana kadar bu zatın böyle atıp tutması herkesi tehdit etmesi dürüstlük abidesi gibi gösterip iftiralar atması. Siz şu anda o insanların dili oldunuz.

ERCAN AKAR

Sevgili̇ dostlar bubi̇li̇k denen şahsiyet manşet11 diye bir site de açıklama yapmış ne imla var ne Türkçeyi̇ düzgün kullanma var seviye yerlerde ve bu kötü Türkçeyle bu adam kendini̇ savunmaya kalkıyor yazık! O sitede o haberin altına yazdığım yorumu yayınlamayacaklar. buraya yazıyorum bari̇ siz yayınlayın saygılar Cafer bey selamlar. Fevzi̇̇ bey millete danışman olacağına kendi̇̇ne şu açıklamayı̇ yapmadan önce bir edebi̇̇ danışman tutsaydın. Bu ne biçim Türkçe bu ne kötü i̇̇imla kurallarını̇ kullanma, sen nasıl danışmanlık yapıyorsun hangi̇̇ Türkçe’mi kullanıyorsun. bir de çekip burada açıklama yapıyorsun. Si̇̇teni̇̇n editörü si̇̇z hiç mi̇̇ bakmadınız bu adamın yazdıklarına yazık sizin gibi̇̇ basın organına(manşet11)...

HABER..... Mİ DEDİNİZ? @

Çok vahim iddialar ( iddia ) var diyorlar bazıları bir site için... sanırım araştırmalar devam ediyormuş.

KÜRŞADIN NARASI

Ben bir vatandaş olarak buradan bu iddiaya muhatap olan kişilere ( İstanbul ve Bilecik’teki bağlantılarına) şu soruyu sormak istiyorum. Bu zat bu soruya da acili yeten cevap vermelidir. Bilecik’te ve Bozüyük’te başka kimlere o daha aklini ticari amaç olarak kullandırmıştır. Kimler bu sözde danışmana danışmış, akil istemiş ve de bu aklin karşılığında akil parası vermiştir. Hani ticaret bu. birileri bunu açıklamadan ( eğer varsa tabi, vardır demiyorum,) danışmanlık şirketinin başdanışmanı olan kişi bunları mertçe açıklamalıdır yada ben Bilecik, Bozüyük, Vezirhan veya başka yerden başka kimseye danışmanlık yapmadım ve akil dağıtma parası almadım diyerek iddiaları yalanlamalıdır.

Kevser yetkinler

Eğer yukarıdaki iddialar doğruysa, yapılanı onaylamadığım halde! "helal olsun bubilik'e" diyorum.
uyardığımız adamlar, sesimizi kaydedip sağda solda dinletmişler, hatta bubiliğin bile kulağına gitmiş (!) umarım olay büyümez, bu davaya bir çok güvenilir zannettiğimiz adam da dahil olur. Görelim Mevla’m neyler, neylerse güzel eyler..

-

Bence haber11de araştırılsın. unutmadık Fevzi abilerine gönderdikleri haberleri. (Bozüyük bel. danışmanken, hatırlayın!!!)

son Osmanlı

Cafer bey iddialar doğru ise seni tebrik ederim. biri Ankara’da biri İstanbul’da bulunan bu kişiler şimdi ne yapacaklar.

İMAM-LİMAN!!!

Cafer bey imamı bahsetmişsiniz. ama ben bu limanı anlamadım.

TEBRİKLER

Sayın Elmas, bence Bilecik’te gazetecilik tarihine not düştünüz. ulusal yayın yapan gazeteler bile böyle bir skandalın arka planını ortaya koyamazdı. Ama bu skandal ulusalda taşınmalı. sizin kanalınızla. ola ki Bilecik dışındada danışman olduğunu söyleyen kişiye danışanlar olabilir veya danışma planları olanlar olabilir hiç olmazsa o garipler yanmasın. Sizi bu büyük gazetecilik olayından dolayı cani gönülden kutluyorum. cesaret, cesaret, cesaret. Bu ülke ancak böyle cesur gazetecilik çıkışlarıyla aydınlanacak..

kimlerdi

Kim derdi bubilik beyefendinin böyle faka basacağını Allah büyük be herkes ettiğini bulur gerçekten bu adam herkese namus abideliği yapıyordu gördük ne namusluymuş ne paçalarından akmış.

nankör

İnsanlara çamur atmak iftira atmak nasılmış Fevzi Bey gör gününü şimdi ver bakalım cevap adam hesap numaralarına kadar yakalamış freni patlamış kamyon seni.

el insaf

İş bağlantısı yapacağım, müfettişleri ayarlayacağım” vaadi ile kandırdığın imam, senin ayrıldığın eşine Bu paraları neden gönderdi?
Bu iddia doğruysa eğer şahsen birileri herhalde derhal bu konuyu diyanet başkanlığına bildirmelidir. yoksa Bilecik'e gelen her müfettişlerin hepsi zanlı pozisyonuna girecektir. Tabi iddia doğruysa. bunu da bu imam kimse o söyleyecek. buradan diyanet yetkililerine duyurulur. Ayrıca şahsen bir vatandaş olarak çok sevdiğim bir kurumu yerlerin dibine sokmak için her şey yapanları da şimdi duydum ve kendilerini Allah’ımıza havale ediyorum..

kader

Yorumlara baktım da Bubilik denen zata ne kadar kan kusan kızan varmış demek ki çok kişinin canını yakmış ama elin oğlu gazeteci kardeşimiz gereğini yapmış tebrikler Cafer elmas

misafir

Gerçekten şapka düşmüş kel görünmüş.

ŞEYH EDEBALIM

Evet, gerçek şu ki, Şeyh Edebali gibi bir mana insanini süfli emellerine alet edenleri Edebali’nin ruhaniyeti çok kötü çarpmıştır. voltaj çok yüksektir. yan etkileri pek yakında......

Konu mahkemeye intikal edecektir. bu zatin ve bağlantılarının hesapları incelenmelidir. danışmanlık ücreti olarak hesabına yatan paraların devle vergisini kuruşuna kadar almalıdır ve alacaktır...

EYVAHKİ NE EYVAHHH @DURMUŞ KESER

Malum site ancak iftiraları ve işlerine gelen yorumları yayınlar. nerde onlarda o delikanlılık. birde şu husus var. bir zat kendinde bol miktarda etek olduğundan bahsediyor ve habire birilerine etek giydiriyordu. sanırım elinde kaldı etekler. Şimdi o kendine bilgi servis edenlere versin lazım olur onlara belki..

DURMUŞ KESER

Benim en çok merak ettiğim bu haberden sonra haber 11 internet sitesi̇ bu adamın halen haberlerini̇ yayınlayabilecek mi yayınlarlarsa bu işte onlarında parmağı var anlamına gelir bence bekleyip göreceğiz.

İbrahim/Pazaryeri

Cafer seni tebrik ediyorum kardeşim. Uzun zamandır bublik dene şahsın bir çok kişiyi karalama kampanyasına tabi tuttuğuna şahit oluyorduk okuyorduk bazı belli haber sitelerinde. Ben her zaman derim bir kişi çamur atıyorsa mutlaka kendisi çamura batmıştır bakalım senin yazdıklarına ne cevap verecek şimdi seni bir kez daha kutlarım Cafer. Birde ona bu kadar rüşvet veren din görevlisi de demek ki çok muteber değilmiş kimse kimseye durduk yere para vermez yani ateş olmadan duman tütmez

Tarık

Cafer abi niye böyle yaptın adamın geçim kaynağını kapattın kim bilir kimler vardır daha bu şekilde mağdur ettiği gariban.

nadir fil3 hafta önce yorumlandı

Eyyy bubilik ver bakalım şimdi Cafer’in haberine cevap adam seni dört köşe yapmış ama sen pişkinsindir buna da bir kılıf bulursun eminim.

cesur

Artık bu haberden sonra emniyet ve adli güçler sayın savcılar düğmeye basar gereğini yaparlar bu ülkede yargı halen varsa ben olduğuna inanıyorum.

hakkı

Cafer kardeşim bu adamın gerçek yüzünü ortaya çıkardığın için tebrik ederim birlerinin bu beyefendilere dur demesi lazımdı belgelerle adamların foyasını ortaya dökmüşsün helal olsun sonuna kadar arkandayız.

DANIŞMANLIK ŞİRKETİNİN ADI NEDİR?

Bu danışmanlık bürosunun tam adi nedir. vergi levhası var mıdır? Bu danışman vakfın müfettişlerini ve başkanlık müfettişlerini de zan altına almıştır. Hakkında suç duyurusunda bulunacakları olabilir. hali ve vakıf konularıyla ilgili gelen müfettişlerle ve Ankara’daki başkanlık yetkilileriyle de görüştüğünü twitterdan duyurdu. Ne konuşmuştur onlarla yakında onlarda çıkacak sanırım..

DANIŞMANLIK MI DEDİNİZ?

Bu zata sormak lazım!!!! Ne zamandan beri danışmanlar danışmanlık ücretini kendi resmi hesaplarına değilde başkalarının hesap numaralarına havle ettirmeye başlamışlardır. Eğer bu zat resmi anlamda danışman ise kendi öyle iddia ediyor!!! kayıtlı bir danışman mıdır? Vergisini vermekte midir? bu şekilde başkalarından da mesela bazı imam veya kişilerinde danışmanlık ücreti almış mıdır? Almışsa hangi hesaba ücretini havale ettirmişti. Kendi hesabına mı yoksa başka bir hesaba mı? can alıcı nokta ve önemli bir soru bu zata, neden bir başkasının hesabına para havale edilmiştir. ( bu bir iddia, eğer belirtilen meblağ ve hesap numarası doğruysa ki kendisi de yalanlamıyor) kendine ait bir hesabi yok mudur sorular gelecek...

hasılı kelam

Neymiş demek ki konu sadece beyaz eşya değilmiş. Bu şahsın Vezirhan'dan aldıklarını da bir araştırsanız bakın neler çıkacak daha ne tavşanlar çıkacak şapkadan. terzim.... y.e...m kâğıt fabrikası karşısı daha ne diyeyim.

saltanat diyarı

Bilecik ve Şeyh Edebali sevdalısı Osmanlı sevdalısı bubilik. anladık ki parayı daha çok seviyormuş. Malumun ilamı oldu. yine de tebrikler Cafer Bey daha çok insanın canını yakmadan indirdin bu adamın maskesini.

misafir

Cafer kardeş neden bu haberi yayınlamadan önce bubiliğin onayını olurunu almadın bak beyimiz içerlemiş keşke ona danışsaydın.

köprülü Mehmet paşa

eyy Bubilik şimdi şapa oturdun işte memleketin savcılarını göreve davet ediyorum yenilir yutulur işler değil bu iddialar.

paralel

Paralel dostlar ses yok... Abidik gubidik hemen yorum yapardı ama dili tutuldu herhalde açana aşk olsun, şantaj ve montajcılar, ekip aynı oyun aynı

Zekai yılmaz

Twitterda nasıl hezeyana düştüğünü gördüm bubilik. bu açıklamalardan sonra hala sağa sola saldırıyor mazlumun Allah’ı var müftülükle uğraşının sebebi anlaşıldı.

yorumcu

Bilecikli Vezirhanlı Bozüyüklü Kayserili Yozgatlı herkese kapak olsun. tebrikler Cafer Bey

alma mazlumun ahını

Yarabbi ne büyüksün ki bu haysiyet cellatlarını insanlara olmadık iftiralarla kumpas kuran bu kezzapları bu dünyada rezil rüsva ediyorsun.

Bozüyüklü

Vay vay vay bubilik nerelerden beslendiğin kimleri söğüşlediğin çıktı piyasaya piyasaya çıkmayan daha ne pisliklerin vardır senin alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste çamur at izi kalsın senin gibi şebekeden de bu beklenirdi. müftülüğe bu kadar niye sardığın anlaşıldı Vezirhan’dan aldığın paralarda yakında çıkar merak etme.

BY İSTANBULLU. @GERÇEKLER

İddialar sadece bir zatla değil malum siteyle de paralel hat kurulduğunu söylüyor. müftülükteki bazıları ( sadece m.ç. değil) Vezirhan'daki bazıları, emekli bazı sözde imamlar ve daha sonra ortaya çıkacak bazıları üçgeni, dörtgeni, paraleli, ne derseniz değin  bir dairede teknik gizli işler yaparken Yakalananlar varmış. bu iddia doğruysa zaten vahim durum. bu bir iddia tabi. belgesi varsa ki var olduğu da iddia ediliyor ( iddia tamamen) devlet içi yapılanmanın boyutları açısından vahim bir durum olur... sahte isimlerle iş yapanlar falan filan.. bunların hepsi iddia. devlet güçlü ve şefkatli elleriyle bulur çıkarır bunları. 

Haberde yer alan Aliş veriş meselesine gelince anlaşılan o ki bu müfterilerin yaptığı gibi karanlığa bağıran bir iddia zinciri değil. belgeleri falan var. sanırım yakında başka belgelerde çıkar gibi. sayın belediye başkanımız bu zatlara neden hediye göndermiş. buda hoş değil gibi. karin ağrısı meselesine gelince sanırım karnı ağrımaya başlayanlar çoğalacak..

SELAM OLSUN @misafir

Bubilik sevdalılarına selam olsun. Ama ne sevda!!!!

misafir

Helal Cafer'im bu sefer turnayı gözünden vurdun...

VAY VAYYYYY

Kurtlar vadisi 11 dibe vurdu sesi daha çıkacak... 

Sorular bu iddiaların malum site neresinde....

Bu iddialar aysbergin görünen yüzü....
S
anırım vicdan sahibi başkaları da ötecekler galiba yakında...
mesela Vezirhan’daki bir imam sanırım paralel cep hattı ile bir zata bağlıydı.. Bilecik’te ve müftülükte uçan sineğin kanat çırpma sayesini bile bazılarına rapor ediyordu... m.ç. de ayni şekilde.. ve başkaları... alin size Malkoçoğlu lazım olur belki...

GERÇEKLER

İddialarda adi geçen m.ç. herkes tarafından malum şahıs. arası iyi ne demek. paralel telefon hattı ile anlık bilgi, belge, rapor vs... aktaran kişi olduğu iddia ediliyor. değil müftülükteki personel, sokaktaki çocuklar hatta sağır sultan bile bunu biliyor, çok basit. konu mahkemeye intikal ettiğinde bu zatin, Vezirhan’daki zatların, emekli imamların telefon irtibatı çok net çıkar

misafir

Sen neymişsin Bubilik yazıklar olsun sana.

 

 

Editör: TE Bilişim