Gökay Şimşek

Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası Bilecik İl Temsilciliği üyeleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

İmren Izgara Salonu’nda akşam yemeğinde bir araya gelen sendika üyeleri yaptıkları toplantıda örgütlü olmanın önemine vurgu yaptılar.70’den fazla üniversitede örgütlü olduklarını dile getiren Güvenlik –İş Bilecik İl Temsilcisi Selahattin Ceyhan konuşmasında şunları ifade etti:

“Güvenlik İş Sendikası ile 2013 yılında özel güvenlik meslektaşlarımızın mağduriyetleriyle tanıştık. 2013 yılında sendikamıza üye olduğumuzda 3055 kişi olan sayımız bugün 29000’e ulaşmıştır. Kazandığımız; işe iade ve kıdem tazminatı davaları ile hukuk mücadelemiz devam ederken ilklerin sendikası olarak ilk toplu sözleşmeyi imzalayarak silah tazminatı, yakacak, çocuk parası, ikramiye gibi kazanımlarımız olmuştur. 81 ilde; 45 hava meydanı, DÖSİMM, İSKİ, asrın projesi Marmaray ve 70 ten fazla üniversitede örgütlüyüz.

250 den fazla toplu sözleşme imzaladık. Sektörün içinden gelen, sorunları bilen ve çözüm odaklı çalışan genel merkez yönetimi ve il temsilcileri yöneticilerimizle emin adımlarla hak hukuk mücadelemiz sürmektedir. Bilecik ilimizde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde toplu sözleşme imzaladık. İl özel İdaresi, Bilecik Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Bilecik Müzesi Müdürlüğü, Söğüt Müzesi Müdürlüğü ve İl Halk Kütüphanesinde toplu sözleşme görüşmelerimiz devam etmektedir. Bilecik’te özel güvenlik görevlileri sahipsiz değildir, ben değil biz diyen üyesine değer veren sendikamız kanunlar çerçevesinde yılmaz savucunuzdur. Siz hayatı biz emeği koruyoruz. Şunu unutmayın; bilgisizlik sizi hak kaybına uğratır. İşçi gücünü birlik ve beraberliğinden alır. Sizi de aramızda görmek isteriz. 345 Güvenlik İş Sendikası...”

Editör: TE Bilişim