Cafer Elmas

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile gazetemize ziyaretler gerçekleşirken, birçok sevenimiz gönderdikleri anlamlı mesajlar ile çiçeklerle ve gelemeyenler telefonla günümüzü kutladılar.

Vali Ahmet Hamdi Nayir günümüzü kutlayan bir mesaj göndererek bizleri unutmadı. Belediye Başkanı Selim Yağcı bizzat  gazetemize gelerek günümüzü kutladı. Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan çiçek gönderdi, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant ve Baro Başkanı Halime Aynur telefon ile günümüzü kutladılar. İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım yaş pasta alarak gazetemizi bizzat ziyaret ederken, CHP Parti Meclis Üyesi Didem Gültekin, CHP İl Başkan Vekili Şinasi Çetinkaya, CHP eski İl Başkanı  Milletvekili aday adayı Av. Çağatay Karaahmet, Belediye Meclis üyeleri Seyfi Özgen, Erdoğan Yeşil, Ali  Çakır, Zafer Atasev çiçekle  gazetemizi ziyarett ettiler.

CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan günümüzü kutlayan anlamlı mesaj gönderirken, MHP Merkez İlçe Başkan vekili Nazmi Erdem ise gazetemizi ziyaret etti.

22. 23. Dönem Milletvekili Yaşar Tüzün telefon ederek günümüzü kutladı, Kızılay Başkanı Selami Çınar adına Kızılay üyeleri, üniversite öğrencileri hediyeleri ile  gazetemizi ziyaret ettiler. Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarı Niyazi Aydın baklava alarak gazetemizi ziyaret etti. Bilecik Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli de yine telefon ile arayarak günümüzü kutladı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Kamu Hastaneler Genel Sekreteri Dr. Turhan Sulhan, İl Halk Sağlığı Müdürü Uz.Dr. Ömer Balcı anlamlı mesaj göndererek günümüzü unutmadılar. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden çiçek  göndererek günümüzü unutmadılar. Yine ilimizin en eski çiçek evi Leydi Çiçekevi sahibi Feyzi Köse çiçek göndererek günümüzü kutladı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin anlamlı mesaj ile günümüzü kutladı. Türk Eğitim-Sen Bilecik İl Temsilcisi Ömer Yel de anlamlı mesaj gönderdi.

Asayiş Müdürü Seyhan Yıldırım yine anlamlı mesaj ile günümüzü unutmadı. AK Parti Milletvekili aday adayı Oğur Sertler hem mesaj gönderdi, hem de telefon ile günümüzü kutladı. AK Parti Bilecik Milletvekili Fahretti Poyraz, İşadamı Halil Eldemir yine mesaj ile günümüzü kutlarken, Bilecik Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Işık gönderdiği anlamlı mesaj ile günümüzü unutmadı. Son yapılan seçimlerde Belediye Başkan adayı olan Muhasebeci Hüseyin Şensoy hem anlamlı mesaj gönderdi, hem de telefon ile çalışanlarımızın gününü kutladı. Sırmalılar Sürücü Kursu sahibi Murat Hızlı mesaj ile günümüzü kutladı, beden eğitimi öğretmeni Dilaver Tetik te mesaj ile günümüzü kutladı.

Arayan, çiçek  gönderen ve bizzat ziyaret ederek günümüzü kutlayıp bizleri onurlandıran tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Yarın Gazetesi sizlerden aldığı güç ile kamuoyunu gerçek haberler ile aydınlatmaya devam edecektir.

 

 

Editör: TE Bilişim