Açılışa Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun başta olmak üzere kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.



Yoğun bir katılımla, dualar eşliğinde gerçekleşen açılışta kurdeleyi Vali Ahmet Hamdi Nayir keski. Açılışın ardından davetlilere mantı ikramında bulunuldu.


İdealist ve girişimci yapısı ile tüm kadınlara örnek olan, firma yetkilisi Hülya Esel yaptığı açıklamada, “Bilecik şubesiyle beraber 3. şubemizi açıyoruz. Biliyorsunuz Gülana yöresel tatları anne lezzetiyle buluşturarak sizlere sunmaya çalışıyor. İnşallah beğenirsiniz. Buraya katılan ve bu mutluluğu bizimle paylaşan tüm devlet erkanına, dostlarıma, herkese çok teşekkür ediyorum.


Amacımız yöresel lezzetleri Türkiye geneline duyurmak. Biz mercimekli mantıyla yola çıktık. Son zaman içerisinde kıymalı, patatesliyi ve nohutluyu yaptık.



Markalaşmaya yönelik çalışmalar da yapıyoruz. Gülana markası olarak patentimizi aldık ve ürünler için başvurumuzu yaptık.” dedi.


Doğal ve organik ürünlerimiz. Tıpkı annenizin yaptığı gibi” sloganı ile İstiklal Mahallesi Dr. Şerafettin Akbay Sokak No: 4/A Bilecik (Ziraat ile Halk Bankaları arası) faaliyetine başlayan firmanın ürünleri arasında su böreği, ıspanaklı börek ve kıymalı börek ve ıspanaklı makarna da bulunuyor. Sipariş üzerine de üretim yapan firma, Bozüyük’e has mercimekli mantı ve kamber biberinin tanıtımı için büyük çaba sarfediyor.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun da, “Odaya kayıtlı olan üyeleri Hülya Esel’e ilimize kazandırmış olduğu böyle bir işletmeden dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti.

Editör: TE Bilişim