“Tadilat neden tatilde bitirilmedi?”

Güçlendirme çalışmaları nedeniyle tadilata giren Osmangazi Ortaokulu, 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan eğitim öğretim dönemine yetiştirilemezken; okul öğrencileri, eğitimlerine geçici olarak Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda devam edecek.

NE BAŞLAMA TARİHİ BELLİ, NE BİTİŞ...

Yetkililerden alınan bilgiye göre; Osmangazi Ortaokulu hakkında 24 Haziran seçimlerinin ardından güçlendirme çalışmaları kapsamında tadilat kararı verildi. Okulun önünde inşaatın başlama ve bitişini gösteren bir tabela bulunmazken bu sürecin Ocak ayına kadar sürebileceği öğrenildi.

VELİLER TEPKİLİ

Okulda yapılan tadilat çalışmalarının 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak eğitim öğretim dönemine yetiştirilememesi öğrenci velilerinin de tepkisini topladı. Küçük çocuklarını mahallelerinden uzak bir okula getirip götürmekte zorlanacaklarını belirten veliler, tadilatın neden yaz tatili içerisinde bitirilemediğini sordular.

Öte yandan, Osmangazi Ortaokulu’nda yapılan çalışmaların ne zaman biteceğini kendilerinin de bilmediğini belirten veliler, Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun Osmangazi Ortaokulu’ndan gelen kalabalık öğrenci grubunu nasıl taşıyacağı konusunda tedirginliklerini açıkladılar.

Editör: TE Bilişim