Doğal granit sektöründe ilimizin önde gelen fabrikalarından GRANİTAŞ çalışanları ve aileleri geleneksel hale gelen piknik organizasyonunda biraraya gelerek şirketin 29’uncu kuruluş yıldönümünü kutladı.

Geçtiğimiz Pazar günü Bozüyük Türbin Mesire alanında gerçekleştirilen piknik organizasyonunda  firma sahibi Suat Sarısoy ve ailesinin yanında favrika personeli ve aileleri katıldı. İş yoğunluklarının stresini haftasonu atan firma personelinin pikniği renkli görüntülere sahne oldu.

GRANİTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Suat Sarısoy,  piknik organizasyonunda personeline yönelik yaptığı konuşmasında , tüm çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür etti. Şirketin 29. Yılında  Fabrika personeli ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Sarısoy, GRANİTAŞ’ın 30. Yılının kutlanacağı 2019 yılında da tüm yurt genelinde çok daha keyifli etkinlikler de bir araya gelineceğini belirtti.

Aileleri ile birlikte geçirdikleri keyifli zamanı çeşitli yarışmalarla süsleyen çalışanlar, günü moral depolayarak tamamladı.

Editör: TE Bilişim