Geçtiğimiz günlerde Bilecik Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıklayan ilimiz esnaflarından Ercan Garip, yönetim olarak göreve hazır olduklarını bir kez daha vurguladı.

İlimiz esnaflarından Ercan Garip 26 Ocak’ta gerçekleşecek olan Bilecik Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Uzun yıllardır Bilecik’te esnaflık yapan Ercan Garip adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada pandemi sürecinde esnaflar olarak zor gir zaman geçirdiklerini dile getirirken,esnafın ekonomik zorluklarının hep beraber aşacaklarını ve bu noktada başkan seçilmesi halinde bu yönde çalışmalarını yoğunlaştıracağını belitmişti.

Garip ayrıca,Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanlığına aday olacak isimlere de başarılar dileyen Ercan Garip,demokratik bir seçim olması temennisinde bulunmuştu.

Ercan Garip,bir kez adaylığı noktasında açıklamalarda bulunurken,Yönetime aday olan Cabir Sağlam ve Bilal Hacıoğlu ile birlikte seçimlerde oda üyesi esnaflardan oy istediğini belirtti.

Editör: TE Bilişim