Gölpazarı Belediyesi tarafından Gölpazarı Kadın Girişimcileri Kooperatifi kuruluşu için çalışmalar hızla devam ediyor.

Bu kapsamda Gölpazarı Belediye Başkanı girişimci hanımlar ile birlikte Geyve, Taraklı ve Göynük ilçelerindeki kadın Girişimci kooperatiflerini gezdi.

İlk olarak Geyve’ye giden  Başkan Suer, burada yaptığı açıklamasında:

“İlk durağımız Geyve'deyiz. Gölpazarı Kadın Girişimcileri Kooperatifi kuruluşu için çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda bugün komşu ilçemiz Geyve'ye misafir olduk. Başarılı Belediye Başkanımız Sayın Murat Kaya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci'ye teşekkür ediyoruz.

Murat Kaya başkanımız ile beraber Geyveli Hanımlar müthiş işler yapmışlar. Hayran kalmamak elde değil. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz. Biz de Gölpazarlı hanımlaramız ile birlikte benzer yolda emin adımlarla ilerliyoruz.”dedi.

Buradan Sakarya’nın Taraklı ilçesine  Gölpazarlı hanımlar ile birlikte ziyarette bulunan Başkan Suer, burada yaptığı açıklamasında ise;

“2. durağımız Taraklı'dayız. Sakarya ilinin Gölpazarı' na en yakın ilçesi olan Taraklı'dayız . İlçemizle birçok ortak özelliği barındıran Taraklı'da, sivil mimari evleri ve yöresel ürünleri ile benzer bir başarı hikayesini Gölpazarı hanımları ile birlikte biz de yazıyoruz. Bu hikayenin kahramanı Gölpazarlı kadınlar olacak.

Taraklı Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Pilavcı' ya misafirperverliği için teşekkür eder çalışmalarını da başarılar dileriz.” ifadelerinde bulundu.

Son olarak Bolu Göynük’ü ziyaret eden Başkan Suer,

“Son durağımız Akşemseddin Hazretlerinin diyarı Göynük'teyiz.

Fatih Sultan Mehmet Han'ın Hocası Akşemseddin'in türbesini ziyaret ettik. Tarihi evleri, tarihi çarşısı, köy Pazarı ve yöresel ürünleriyle, Kooperatif çalışmalarımıza ilham verecek, verimli ve güzel bir gezi oldu.”dedi.

Editör: TE Bilişim