“Pelitözü Göleti, tarihinin en kirli dönemini yaşıyor” başlığı altında geçtiğimiz günlerde Gölpark’taki (Pelitözü Göleti) su ve çevre kirliliğine dikkat çekmiş ve yurttaşların bu konudaki rahatsızlığını dile getiren bir haber yapmıştık.

Aradan geçen süre zarfında Bilecik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Gölpark ve çevresinde temizlik çalışmaları başlatıldı.

Temizlik çalışmalarına yönelik olarak Belediyeden yapılan açıklamada, Bahar temizliği kapsamında Gölpark başta olmak üzere şehrin birçok noktasında yapıldığı belirtildi.

Konuya ilişkin Bilecik Belediyesi’nden yapılan ayrıntılı açıklamada;

“Bilecik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Pelitözü Gölpark başta olmak üzere şehrimizin birçok noktasında temizlik çalışmaları devam ediyor.

Vatandaşlarımızın daha rahat ortamlarda zaman geçirmesi amacıyla gerçekleştirilen bahar temizliği kapsamında Pelitözü Gölpark’ta kış boyunca oluşan kirlilik ekipler tarafından temizlendi.

Ekipler çalışmaları kapsamında ayrıca göl kenarındaki otlarla birlikte kötü görüntüye neden olan alanlarda da temizlik çalışması yaptı.

“Cadde ve sokaklarımız yıkanıyor”

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları kapsamında ayrıca şehir merkezi başta olmak üzere birçok cadde ve sokakta yıkama işlemi yaptı.

İl genelindeki temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında cadde ve sokakları yıkama çalışmalarını da belirli aralıklarla gerçekleştirmeye devam edecek.” İfadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim